Eskişehirspor nedir?

Ahmet Bingöl yazdı

4 Şubat 2015 23:52
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Torku Konya maçı gösterdi ki ligde işimiz çok zor. Eskişehirspor için bu oyun anlayışı ile bu mücadeleyle, bu oyun mantalitesiyle ve bu oyuncu kalitesiyle ligin çok zor geçeceği muhakkak. Bir haftası bir haftasını tutmayan, bir takımdan devamlılık beklemek hayalcilikten başka bir şey değildir. Bu olumsuzlukları yazarken üzülmemek elde değil. Gönül Eskişehirspor’un aldığı başarılı sonuçları yazsın istiyor ancak görünen tablo hiç iç açıcı değil. Transfer bitti. Yönetim, iyi bir pazarlama tekniği ile elde değerli olan oyuncuları karlı bir şekilde elden çıkarma başarısı gösterdi. Kulübün kasasına ciddi gelir kazandırdı. Ancak şunun altını çizmek istiyorum, transferde satmaktan çok değerli ve kaliteli oyuncular alan takımlar başarılı olurlar. İnşallah bu gelirle eldeki oyuncuların alacakları zamanında ödenir, moral motivasyon üst seviyeye çıkartılarak bu zorlu dönemden çıkmak için çaba sarf edilir.

 

Maalesef gelen teknik adamlar Eskişehirspor kadrosunu kendi düşünceleri doğrultusunda yapılanmaya gittiler. Hata yapılıyor uyarılarını dikkate almayınca, bu olumsuz tabloyla karşı karşıya kaldık. Yönetim gelen teknik adamların ağzının içine bakıp hareket edeceğine, onlara bir dakika dur bakalım deselerdi, sen ne yapıyorsun deselerdi, sen kendi işini yap deselerdi; Eskişehirspor’un ne olduğunu anlatabilselerdi bu sıkıntılı tabloyu yaşamazdık.

Eskişehirspor nedir?

Eskişehirspor bu şehrin en değerli markasıdır.

Eskişehirspor bir uyanıştır.

Eskişehirspor isyandır.

Eskişehirspor İstanbul’a başkaldırıdır.

Eskişehirspor haykırıştır.

Eskişehirspor Anadolu devrimidir.

Eskişehirspor, sahiplenmedir, kültürdür, tribündür.

Eskişehirspor sevdanın, aşkın öteki adıdır.

Eskişehirspor nazdan usandıran ama asla vazgeçilmeyen sevgilidir.

Eskişehirspor uğruna can verilen, kan verilen bir değerdir. Eskişehirspor budur.

 

Eskişehirspor’a gelen teknik adamlar ve futbolcular bunun farkında olmalı, onlara bu değerler anlatılmalı ve buna göre hareket etmeliler. Çünkü kimse Eskişehirspor’dan büyük değil…

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi