Etme

Etme

17 Aralık 2014 11:48
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un; maalesef son oynadığı iki maçta futbol adına olumlu hiçbir hareketi olmadı. Oynadığı oyun itibarıyla gelecek haftalar için de umut vermedi. Fenerbahçe maçından sonra takım resmen dibe vurdu. Şunu derseniz anlarım; her çıkış yapan takımın bir düşüşü vardır, eyvallah olabilir derim. İşin kötü tarafı biz bu sezon hiç çıkış yapamadık ki. Sayın Ertuğrul Sağlam’ın maç sonu açıklamaları; birinde direnemedik dedi, birinde üretken oynamadık dedi, birinde ağlama zamanı değil dedi, birinde de ah vah çekecek halimiz yok dedi. Soruyorum: Sayın hocam çözüm ne, çözüm üretmen gerekirken neden hep bir bahanenin arkasına saklanıyorsun?
     Bu şehir ve bu taraftar yönetimden olumlu adımlar atmasını; teknik heyetten ise başarılı sonuçlar alınmasını istiyor. Bahane üretmeye meyil ediyorsun; etme.
    Alınan olumsuz sonuçlarla, taraftarın ve şehrin gönlünü, dudaklarını kurutup gözlerini yaş dolu ediyorsun; etme.
    Takımı başarıya taşıyacak gücün yoksa şartlar uygun değilse, umudun yoksa eğer, başarısız sonuçlara neden hayret ediyorsun; etme.
    Takımın aldığı başarılı sonuçlarla taraftara cenneti yaşatırken, başarısız sonuçlarla hayatı cehennem ediyorsun; etme. 
    Sayın başkan ellinci yılda başarı sözü vermişken, stat yükselirken, takımın düşüşünü sessiz sedasız seyrediyorsun; etme. 
    Bugüne kadar inandığın, güvendiğin bilgisine başvurduğun kim varsa bilgilerini koşulsuz şartsız kabul ediyorsun; etme.
    Seçimden sonra makamdan güç almaya değil güç vermeye geldim diyordun, gücünü ver ve göster. 2014-2015 Feda yılı olacak dedin, dikkat “feda” değil Allah korusun “veda” edersin; etme.
     Bu büyük taraftar her koşulda armasının sevdasının peşinde koştu. Yaz kış demedi, uzak yakın demedi hep yanındaydı; tek ve gerçek sahibiydi. Şimdi arma ve takım zor günlerde, taraftarda isyan ve tepki havası var. Bu kötü durumda bir tekmede sen vurma, şimdi zamanı değil. İsyan ediyorsun; etme.
 Eskişehirspor-Karabükspor maçında arma ve sevda uğruna tek yürek olmak dileği ile…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi