Gizli kahraman Causic

Ahmet Deniz Canoruç

15 Mart 2015 23:55
A
a
Sütiş Eskişehir
Maçtan önce bizi çok zor 90 dakikanın beklediğini düşünüyordum. Ancak stadyuma adımımı attığımda taraftarın coşkusunu görünce tüm kötü hislerim bir anda bitti ve Eskişehirspor’un 3 puanı alacağını inandım. Benim gibi futbolcular da inanmış bir şekilde mücadele etti. İnanmış olarak mücadele etmeleri kırılgan Mersin karşısında rahat bir futbol sergilemesine zemin hazırladı.

Taktik üzerine konuşulacak pek fazla bir şey yok. Eskişehirspor evinde ofansif oynamak zorundaydı ve Skibbe bunda inat etmedi. Ofansif oynayarak kazanabilen takımı da bir kez daha görmüş olduk. Özellikle Sezer ve Ömer’in ilk kez birlikte oynaması ve uyum sorunu yaşatmaması gelecek adına da umut verdi. İlerleyen haftalarda gol sorununu bu ikili kolaylıkla çözebilir.

Her şeyi bir kenara bırakıp Causic’e parantez açmak gerekiyor. İyi oynasa da birçok maçta forma elinden alınıyordu. Vazgeçmedi, vazgeçmiyor da. Dün sahada mükemmel bir futbol sergiledi. Ofansif yönünün yanında defansif anlamda da geliştirmiş gördüm kendisini. Top çalıyor, rakibi zorluyor ve kondisyonunu saha içinde çok iyi kullanıyor ve hatasız oynuyor. Dünkü galibiyetin gizli kahramanı kesinlikle Goran Causic.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi