Hakaretin lüzumu yok

Eskişehirspor büyük ümitlerle başladığı BAL liginde rakibi Polatlı’ya kendi evinde 1 – 0 yenildi ligde 4’üncü sıraya düştü. Zaten son haftalarda şampiyonluk ümidimiz iyice azalmıştı.

23 Nisan 2024 08:51
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor büyük ümitlerle başladığı BAL liginde rakibi Polatlı’ya kendi evinde 1 – 0 yenildi ligde 4’üncü sıraya düştü. Zaten son haftalarda şampiyonluk ümidimiz iyice azalmıştı.
Eskişehirspor kendi liginde en uzun süre lider olmayı başaran takım olmasına karşın, neden bu seviyeye düştü? Nerede hata yapıldı?
Bu konuda Eskişehirspor’u sürekli takip eden spor gazetecilerinin yorumlarına bakmak lazım. Genellikle siyaseti takip eden bir gazeteci olarak spor yorumlarına girip, haddimi aşmak istemiyorum.
Sonuç olarak mutlak şampiyonluk parolasıyla çıktığımız ligde hedefimize ulaşamadık. Bunun adı başarısızlıktır. Başarısızlıktan sonra da taraftarın tepki göstermesini normal karşılamak lazım.
Mesela Polatlı maçından sonra taraftar yönetimi istifaya çağırdı. Bana kalırsa bu çağrı anlamsız; çünkü zaten kongre kararı alındı. Yönetim şampiyonluğun kaçtığını anladığı anda ikiletmedi ve kongre kararı aldı. Yine de taraftarın “Yönetim istifa” demesini anlayışla karşılıyorum. Tepkileri var ve bu şekilde dile getiriyorlar. Ancak yöneticilerimize hakarete varan şeyler söylenmesinin hiç lüzumu yok.
Eskişehirspor’un yöneticileri gecelerini – gündüzlerine kattılar ve takım için çok çalıştılar. Kusura bakmayın ama onlar tribünde oturup, geleni – geçeni eleştirmek yedine ellerini taşın altına koydular. Eleştirmek normaldir ama bu insanlar hakareti hak etmiyorlar.

İtiraf ediyorum

Eskişehir'de son bir haftada yapılan trafik denetimlerinde 6 bin 101 sürücüye toplam 12 milyon 781 bin lira ceza kesildi.
İtiraf ediyorum; o 6 bin 101 sürücüden biri de benim. 50 kilometreyle gidilmesi gereken bir yolda 60’la gitmişim. Bu unutkanlığımın bedeli bana 1.500 liraya mal oldu.
Benim gibi ceza yiyen sürücüler, polisin hazırladığı tutanakları imzalarken, polise veryansın ediyorlardı. Elbette bu ekonomik ortamda hiç hesapta olmayan bir cezayı ödemek zorunda kalmak üzücü bir şey. Ancak polisin kabahati yok. Hatta polis bize iyilik yapıyor. Çünkü söz konusu trafik kurallarının tamamı, bizi ucu ölümlü olan kazalardan korumak için yapılmış.
Şimdi ne olacak?
Şimdi cezamı vaktinde ödeyip, yüzde 25 indirimden faydalandığım için kendimi avutacağım. Bu arada artık sürat kurallarına daha çok dikkat ediyorum. Demek ki yediğim ceza işe yaramış…

Albayrak doğrusunu yaptı

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, beraberindeki bir heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti ve başarılar diledi.
AK Parti içindeki bazı isimlerin Sayın Albayrak’ı bu sebepten dolayı ağır eleştirilere tuttuğunu duyuyoruz. Bana kalırsa AK Parti İl Başkanlığı doğru olanı yaptı. AK Parti’nin görevi – tıpkı İYİ Parti gibi – CHP’li belediyenin hatalarını göstermek ve eleştirmek. Fakat bunu nezaket içerisinde yapmak mümkün. Hele ki tebrik ziyareti çok güzel bir şey.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses26 23 Nisan 2024 10:37

kerem bey eskişehir spor hakkında çok güzel bir tespitte bulundunuz kimse parcalanmış bir kulübe sahip çıkmazken bu gençler bir şeyler yapma derdine düştüler gece gündüz çalıştılar bir çok borçu ödediler bu hakaretlerei hak etmiyorlar.sadece futbolculara bizim formamız ağır geldi ruhsuluk futbolcularda

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi