Hoş geldin İsmail Kartal

Ahmet Bingöl yazdı

11 Kasım 2015 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor mecburen hoca değişikliğine gitmek zorunda kaldı. Geç kalınmış olsa da doğru bir karardı. Gidenlerin arkasından konuşmak, atıp tutmak yakışık almaz. Gerçek şu ki Sayın Ertuğrul Sağlam ve Sayın Michael Skibbe Eskişehirspor’da başarılı olamadıkları gibi ciddi kan kaybına da neden oldular. Skibbe’den boşalan koltuğa bir Türk Teknik adam Sayın İsmail Kartal getirildi.

Eskişehirspor’un bu zor dönemini Sayın Kartal’la atlatacağına inanıyorum, daha doğrusu buna inanmak istiyorum. Hocanın söylemlerinden ayaklarının yere sağlam bastığını gördüm. Bizim birkaç sistemimiz var, ancak elimdeki kadro yapısına göre sistemimi belirleyeceğim söylemi, elimde malzemeden hangi yemek çıkarsa onu yapacağım anlamı çıkar. Bana göre doğru tespit. Eldeki kadroyu en verimli şekilde kullanıp, başarılı olması futbolcuların öz güven kazanmalarıyla birlikte, aynı zamanda hocalarına inanmalarını sağlayacaktır. Şuan takımda eksik olan; inanmışlık, birlik beraberlik, kaybetme korkusu ve tabii ki güven eksikliği hat safhada. İlk önce bu duygular gelişmeli sağlıklı bir ortam yaratılırsa başarı gelecektir.

” Antrenörlüğün altın kuralı” iyi ve kaliteli oyuncuları bir araya getirmenin önemi… Ancak onları idare etmek, yönetmek bir arada tutmak daha önemlidir. Kalite konusunda eksiklikler olabilir, bir arada tutmak yönetmek, maksimum verim almak hocanın becerisine kalmıştır. Eskişehirspor’un ligdeki konumu sevenlerini üzmekte, bir an önce bu olumsuz durumdan kurtularak gerçek kimliğine bürünmesini istiyoruz. İnşallah kısa sürede gerçekleşir.  Burada asıl olan Eskişehirspor’dur, kim başarılı olursa, başımızın üstünde yeri vardır. Kartallar yüksek uçar doğrudur, önemli olan yüksek uçmak değil, başarıyı yakalayarak gönüllere girmektir. Gönüllere girmesi dileği ile Sayın İsmail Kartal’a ve Teknik Heyete şahsım ve TÜFAD yönetim kurulu adına hoş geldin der, yeni görevinde başarılar dilerim.

İMPARATOR Coşkun DEMİRBAKAN
Sayın Coşkun Demirbakan’ı tanımayan yoktur. Futbolculuğunda sayısız lig maçı oynamış, birçok başarı ve kazanmadığı kupa kalmamıştır. Şimdi üst düzey Teknik Direktördür. Birçok kulüpte çalışmış, birçok takımı şampiyon yapmış tam bir futbol adamıdır. Bu yüzden imparator unvanı verilmiştir. Kendisiyle Eskişehirspor’u konuştuğumuzda, bu zor durumdan kim kurtaracaksa destek olunmasını, Eskişehirspor sevgisinin her şeyin üstünde olması gerektiğini ve  yeni gelen Teknik Direktöre sahip çıkılmasını dile getirmesi Onun ne kadar büyük ve gerçek bir Eskişehirsporlu olduğunun bence en iyi göstergesidir.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi