İKİ PERDELİ OYUN

İKİ PERDELİ OYUN

31 Ağustos 2014 22:08
A
a
Sütiş Eskişehir
 
2014-2015 Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda, iki perdeli bir oyun sergilendi.
 
Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık dilimimde, çok iyi oynamamasına rağmen, son derece etkili ataklar yapan Torku konyaspor ,Gabriel Torje’nin golü ile öne geçerken,üç net gollük pozisyonu da kaleci Boffın’in engeline ve ellerine takıldı. Eskişehirspor’un savurgan futbolu ne yaptığını bilmez şuursuz atakları, oyunun ilk yarısında aklımıza takılan en önemli kareleriydi.
 
Futbolun ana materyali olan topun, sizde olması ve ona hükmetme isteği ile birlikte doğruları yapma çabası içinde olduğunuzda, mutlaka istediğinize ulaşmış olursunuz. İşte Eskişehirspor, maçın ikinci devresinde, biraz cesaret, biraz mücadele ve az da takım oyunuyla birlikte, Teknik Direktör Sayın Ertuğrul Sağlamın oyuna müdahaleleriyle gitti denilen 3 puan, Kırmızı Şimşeklerin kar hanesine yazılmış oldu. Ancak, futbol oyununda devamlılık esastır. Oyun felsefenizi ve formatınızı kazanmak üzerine inşa ederken, anlık maçlar da olduğu gibi, tüm sezona yaymanız gerekir.
 
Her iki takımında önemli eksikleri olması, oynanan oyunun kalitesini düşürmüş olsa da, Eskişehirspor cephesinden bakıldığında, geriden gelip skoru kendi lehine çevirerek kazanması büyük kazanç. Bu müsabakanın kazanılması, gerek teknik heyet ve futbolculara, gerek yönetim, en önemlisi de taraftara güven vermiş oldu.
 
Evet, taraftarlar bu tür git gelli veya gel gitli maçları kendilerini hazırlamalıdırlar. Çünkü Eskişehirspor kadro yapısı itibariyle ve oyun felsefesiyle bu tür film karelerini bizlere bol bol izletirler kanısındayım.
 
Türbinler, taraftarsız tuzsuz bir yemek gibidir. Buna bir kez daha şahit oldum. Özellikle Eskişehirspor’un o muhteşem korosunun neredeyse dörtte biri Türbindeki yerini almıştı. Anlayacağınız bu Paso lig gerçeğini kabullenip, sevdanız olan takımınızı desteklemek için mutlaka Türbindeki yerinizi almanız gerekir.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi