Kaptan ve ötekileri

22 Kasım 2016 09:16
A
a
Sütiş Eskişehir
   Bir sevdadır Eskişehirsporlu olmak.
   Rengine aşık olmak.
Taraftarı için tutkudur Kaşkolü boynuna asarak, takımının almış olduğu skora aldırış etmeden, hangi ligde olduğunu kendisine sorun etmeden şehirde gururlu bir şekilde gezmek.
Bu sevda, bu gurur ve bu onur,1965 ruhunu kalbinin en derinlerinde his eden, geçmişten bu güne kadar olan sürede yapmış oldukları örnek davranışlarla sadece Anadolu’ya değil, tüm Ülkeye örnek olmuş büyük Eskişehirspor taraftarınındır.
    Dün Eskişehirspor için, bir devrin kapandığı ve yeni bir devrin açılmış olduğu önemli bir gündü.1965.yılında Atatürk Stadyumunun açılış ile, İstanbul hegemonyasına son veren Anadolu’nun kırmızı şimşekleri, almış oldukları başarılarla, Doğudan Batıya, Güneyden Kuzeye Ülkemizin her bölgesinde sempati ve taraftar kazanan yegane takımı olmuştu.
     Dün, 20.11.2016.Eskişehirspor un Yeni Başarılara ve yeni şampiyonluklara şahitlik edecek, o muhteşem yuvasına”Muhteşem bir galibiyetle”kavuşmuş oldu. Eskişehirin ve Eskişehirspor sevdalılarının hak ettiği bu muhteşem eserin armağan edilmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.
    İyiden iyiye Tff.1.ligin havasına alışan Eskişehirsporlu futbolcular için galibiyetten başka hiçbir skorun tatminkâr olmayacağı Yeni Malatyaspor maçının kazanılması, Sportoto süper lig yoluna emin adımlarla girildiğinin en büyük göstergesidir.
    Dün, galibiyet kadar önemli olan bir başka konu ise, tarihteki yerini alacak bu yeni stadyumdaki ilk golün Eskişehir’in öz kaynaklarından yetişmiş Hasan Hüseyin Acardan gelmesidir.
   Kaptanlık pazubantını taşımanın öyle kolay bir sorumluluk olmadığını, hattı zatında çok büyük bir sorumluluk olduğunu yaptıklarıyla bizlere gösteren Kocaman yürekli Erkan Zengini kutluyorum. Hem saha içinde hem de saha dışında almış olduğu sorumluluk takdire şayandır.
   Kaptan Erkan Zengin, Kaleci Boffen, Hakan Çinemre ve ötekileri, 45.dakika 10 kişi olmanıza rağmen gösterdiğiniz üstün performansla hak etmiş olduğunuz galibiyetten dolayı sizleri tebrik ediyorum.
  Bir Teknik Direktör için en büyük şans, kaliteden ziyade karekterli bir futbolcu topluluğuna sahip olmaktır. Alpay Özalan hocada, hiç bir sıkıntıyı kendisine dert edinmeden çalışan ve üreten bir takıma sahip.
 İşin özü” Sezon boyunca verilecek mücadele, çekilecek eziyetler, katlanılacak fedakârlıklarla, sarf edilecek gayretlerle, mutlu sona ulaşıldığında,şampiyonluklar o zaman çok daha fazla anlam kazanmış olur”
  İşte, Eskişehirspor yönetimi, Futbolcular, Teknik heyet ve Taraftarlar, bu bilinç, zorlu ve bir o kadarda meşakkatli bu yolda tek vücut olmuş durumdadır.Bizlere de Gazanız Mübarek olsun demek düş
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yille 24 Kasım 2016 02:42

Eline diline bu guzel yorumunu tskler

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi