Kazan rakiplerini bekle

Ahmet Bingöl yazdı

25 Şubat 2016 10:59
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ayakta durmaya çalışan, lige tutunmaya çalışan Eskişehirspor ezeli rakibi, ebedi dostu Kasımpaşa spor’a konuk oldu. Kasımpaşa yönetimi dostluğunu göstermiş, bilet fiyatlarını yirmi liradan on liraya düşürmüş. Deplasmana gelmesi gereken taraftar sayısını arttırdığını yöneticilerden duydum. Şahit olmadım ama kesinlikle iyi bir ev sahipliği yaptıklarını tahmin ediyorum. Sahada Kasımpaşa’lı sporculardan ve Antrenöründen mücadelenin dışında bir şeyler beklemek abesle iştigal olurdu. Bizi Kasımpaşa spor’un yapacağı mücadeleden çok, Eskişehirspor’un yapacağı mücadele önemliydi. 
    Antalyaspor galibiyetinden sonra takımın bir seri yakalayacağını, mutlak puan ya da puanlarla dönüleceği düşünülürken maalesef ilk yarıdaki kötü oyun rakibin maçı kazanacak skoru yakalamasına sebep oldu. Çünkü ilk yarı o kadar dağınık, o kadar kopuk oynadı ki şaşırmamak elde değil. Sanki kümede kalmak gibi bir derdi yokmuş gibi oynadılar. Eskişehirspor’un maalesef oyuna direk etki edecek, sonucu değiştirecek, maçı alacak oyuncusu yok. Hal böyle olunca bu takım, tek tek bir şey yapamaz. Birlikte hareket etmedikten sonra bir birinin açığını kapatmadığı sürece, bir birlerini tamamlamadıkları sürece asla kazanamazlar.
 Bir Antrenör olarak Teknik heyetin maça çıkaracağı kadroyu asla eleştirmem. Takım kazanmış kadro değiştirilmez söylemlerine asla katılmam. Teknik heyetin takdiridir. Ancak kadroda yapılan değişiklik takıma katkı sağlamıyor ve maçın baskısını kaldıramıyorsa, o zaman eleştirilir. 
Sevgili hocam bu takımın tek patronu sensin, takım seninle ivme kazandı. Bir şeyleri ispatlamak zorunda değilsin, biz sana inanıyor ve güveniyoruz. Engin Bekdemir bu takıma katkı sağlayan oyunculardan, Antalya maçından sonraki hareketini tasvip etmemiz mümkün değil. Oynatmayarak Takımı, kendinizi taraftarı ve herkesi cezalandırdınız. Eğer başka bir neden yok sa, bu tür hareketlerden takımın selameti açısından uzak durmak lazım. Gün birlik beraberlik günüdür. 
Bizim için her maç bulunduğumuz konumdan dolayı çok önemli.  Cumartesi günü Bursaspor’la yine çok önemli bir maça çıkacağız.  Birlik beraberlik içinde, tek hedef üç puan olmalı. 
Hacı Bektaş Veli’ni dediği gibi; Bir olalım, İri olalım, Diri olalım. Çünkü düşenin dostu yoktur.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi