Kim Eskişehir’li görmek için iyi fırsat

Soner Yüksel yazdı

27 Nisan 2017 10:06
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için tamam mı, devam mı dediğimiz bir sürecin içindeyiz. İşin ortası yok. Ya bu iş olacak ya da vebalini bir ömür omzumuzda taşıyacağımız bir veda ve sancısına tanık olacağız.
 Bu noktada kalan 5 haftayı sorunsuz geçirmek, gerekli motive ve desteği sağlamak gerekiyor. Bu “Ben Eskişehir’liyim diyen herkesin bir nevi boyun borcu”  dolayısıyla bir hareket, bir çaba, bir eylem bekliyoruz.
Ne mutlu ki duyduğumuz güzel şeyler var. Kim Eskişehirli kim destekçi, kim sadece lafa gelince var tartmak, tanımak, görmek için çok özel bir fırsat var önümüzde.
Duyumlarımıza göre Eskişehir Valisi Azmi Çelik bir etkinlik gerçekleştirecek ve Eskişehirspor için ne yapabiliriz diye şehrin iş adamları ile kurumları ile istişare edecek.
Ticaret Odası, Sanayi Odası, Şehir de faal olan tüm siadlar ve üyeleri ile Cumartesi günü öğle saatlerine denk düşen bir organizasyon planlanmış.  Süper lige çıkma yolunda kalan süreci daha sağlıklı, daha sorunsuz geçirmek adına çok da isabetli bir etkinliğin adımı atılmış.
Yani söze gelince mangalda kül bırakmayan, Eskişehir’den kazanan, Eskişehir ve EsEs sevgisini her yerde, her platformda dile getiren ve taşın altına elini koymaya gelince arkadan dolaşan, kenardan geçen, etliğe sütlüğe karışan ve karışmayanları görmek adına harika bir düşünce, harika bir planlama.
Eskişehir Valiliği bu konuda çok özel bir adım atmış. Bir şeyler yapacağız ama organize bir durum yok diyenler, Eskişehirspor’u dilinden düşürmeyenler ve destek için biz de varız diyenler için bulunmaz nimet.
Aslında iş adamları, ticaret yapanlar için kendilerine yapabilecekleri bir yatırım da diyebiliriz. Sadece reklam boyutu gelmesin aklınıza. Şehir süper lig’de olunca şehrin ticaret hacmi, reklamı, misafiri ve kazanılacak olanlar da düşünülürse bu ticaret yapanların kendilerine yaptıkları bir reklam aslında.
Gel gelelim Cumartesi yapılacak bu etkinlikten kayış atacak, çeşitli bahanelerle iştirak etmeyecek ve söylemle eylem arasındaki farklılığı göreceğimiz isimler, iş adamları, kurumlar da olacaktır illaki.
Ben inanıyorum ki Eskişehir taraftarı, sevdalısı, gönüllüsü olanlar da bu kayış atan, devamsızlık yapanları, mangalda kül bırakmayıp icraatta yok olanları görecek, sınayacak ve bu anlamda gerekeni yapacaktır.
Eskişehirspor yöneticileri de, gerçekleşecek bu etkinlikte eminim iyi bir gözlemci, kim var, kim yok diye gerekli tespitleri yapacaktır. Biz de notumuzu, değerimizi bu katılıma göre verelim, bilelim ki kimse ucuza, bedavaya reklam yapmasın.
Ben bu anlamda işin başını çeken Valimiz Azmi Çelik ve ekibine ve etkinliğe katılarak ister az, ister çok ama bir şekilde bu takımın kıyıya yanaşması için duyarlılık gösteren herkese şimdiden sonsuz teşekkürler ediyorum.
Cumartesi bir nevi Eskişehir’den kazananlar için bir sınav günü, bir sorumluluk testi olacak. Eskişehirspor’un süper lig’e adımını atmak üzere olduğu bugünler de bu sınav, bu test ömür boyu geçerli olacak manevi bir köprü aslında. Umarım geçenlerin sayısı fazla olur.
Bugüne kadar kan için kızılcık diyen Halil Ünal ve yanında bazı yöneticilerin de hakkını ödeyeceğimiz bu sene de, umarım çorbada tuzu olmak isteyenler bizi hayal kırıklığına uğratmaz. Her şey Eskişehir ve Eskişehirspor için.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi