Mustafa ve Ali

Ahmet Deniz Canoruç yazdı

13 Haziran 2015 00:43
A
a
Sütiş Eskişehir
Sezon başından bu yana kırılma maçlarını oynayamayan Eskişehirspor’un Kayseri Erciyes karşısında sürpriz yaşatmaması bekleniyordu. Özellikle oynanan Balıkesir ve Sivas’tan yenilen toplam 7 gol ve ağır mağlubiyetler takıma güvensizlik duyulmasına yol açmıştı. Bir de maçtan önce kadrodaki rotasyon derin bir ‘off’ çektiriyor ve çok zor bir maç bizi bekliyordu.

Çok net belirtmek gerekirse Kayseri Erciyesspor kafasında ligi bitirmiş, maçı gazozuna oynar gibiydi. Çaylak bir teknik direktör ve oyun formatı olmayan bir rakip karşısında 1 puan bile büyük kayıp sayılacaktı. Eskişehirspor, disiplin üzerine kurulmuş bir oyun sergileyerek, rakibine pozisyon dahi vermedi.

Burada Mustafa Yumlu ve Ali Şaşal’a parantez açmak gerekiyor. Kiralık olarak forma giymesine rağmen 40 yıllık Eskişehirsporlu gibi mücadele eden ve hatasız oynayan Mustafa, maçın yıldızıydı. Ayrıca, Boffin’i yedek kulübesine yollatan Ali Şaşal’da verilen görevi yerine kusursuz bir biçimde getirdi.

Alınan galibiyet kuşkusuz bizi bulutların üzerine çıkardı. İmkansızı başarmadığımız sürece bu ligden düşmeyiz. Önümüzde zorlu bir fikstür var tabi ki ama bu takımın arkasında da o kadar güçlü taraftar var ki…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi