Mutlu hafta

7 Kasım 2016 08:19
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta sonu oldukça güzel geçti kendi adıma. ES TV’den canlı olarak maçlarını anlattığım Nesine.com Eskişehir Basket ile gözbebeğimiz Eskişehirspor çok kritik iki deplasmanda kazanmayı başardı.
Ankara’da kendisi gibi son haftaların en formda takımı Türk Telekom ile karşı karşıya geldi, Nesine.com Eskişehir Basket. Buğrahan, Gökhan ve Evren’in sakatlıkları nedeniyle bu maçın çok zor geçeceğini ve favorinin ev sahibi ekip olduğunu düşünüyordum. Maçın ilk yarısında düşük yüzdeyle hücum edip, savunmada ise direnç göstermeyince işler çok kötüye gitti.
20 sayıya kadar geri düşen Dev Adamlar ilk yarıya 47-34’lük skorla geride kapattı. Ancak kendine yakışanı yapan Eskişehir Basket ikinci yarıya müthiş başladı. Cemal Nalga’nın smacı, Yunus Emre ve Marshall’ın iki üçlüğü ile bir anda farkı 1 sayıya kadar düştü. Son çeyrekte savunmayı kusursuz yapan Siyah-Kırmızılı ekip hücumda ise sportif sakatlığına rağmen forma giyen Evren Büker ile öne geçti.
İkinci yarıda asist yapmayı hatırlayan savunma ribauntlarını aldıktan sonra hücumdan boş dönmeyen Eskişehir Basket’te Josh Duncan’ın pota altındaki muazzam oyunu üstüne eklenince unutulmaz bir galibiyeti ortaya çıktı. Kısacası bu galibiyet mükemmel bir hava oluşturdu. Artık söz taraftarda... Bu takıma sahip çıkma zamanı geldi ve geçiyor.
Eskişehirspor maçının ilk yarısını, Türk Telekom-Nesine.com Eskişehir Basket’in maçını anlattığım için izleyemedim. Yorum yapmanın bir anlamı olmadığını söylemeden önce Eskişehirspor çok kritik bir galibiyet aldı. Silinen 3 puanın ardından puan kaybı lüksü kalmayan Es Es’in Adana Demirspor maçından puansız dönmesi herkesin içindeki şampiyonluk heyecanını alacaktı. Çok şükür bu acı tablo yaşanmadı ve takım kaybettiği özgüveni yeniden sağladı. Artık Eskişehirspor’un, Yeni Malatya maçını kayıpsız atlatarak zirve yarışına kaldığı yerden devam etmeli.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi