Olan Eskişehirspor’a oluyor

Ahmet Deniz Canoruç yazdı

26 Aralık 2015 20:34
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor’da ne yazık ki son üç yılda üçüncü kongre yapılacak. İç çekişmeler, ayrıştırmalar, kişisel çıkarlar koskoca camiayı bu hale getirdi. Artık bunları tartışacak değiliz, ancak son alınan kongre kararının zamanlaması skandal.

Hiç unutmuyorum, Önce Güven ekibi başkanlığa adaylığını açıkladığında o günkü yönetime; “Kongre tarihini erkene alın. Göreve gelecek yönetimin elini transferde kolaylaştırın” demişti. Bir de, “Alper Potuk’u yollamayın. Göreve gelecek yönetim onu kadroda tutabilir” diye eleştirmişti.  Ama ne yazık ki bu sözleri söyleyen Önce Güven yönetimi şimdi harfi harfine bunu uyguluyor. Takımdan Özgür Çek ve Theofanis Gekas gibi önemli isimleri kadroda tutamadılar. Kongre tarihini ise transfer sezonun içine denk getirerek gelecek muhtemel yönetimin elini kolunu bağladı.

Olan yine Eskişehirspor’a oldu. 50. Yılı’nda küme düşmeme mücadelesi veren koca bir camia uçurumun eşiğinde. Kurtulacak bir yer arıyor, ama nereye dönse kişisel çıkarlarla karşı karşıya geliyor. 

Eğer herkes Eskişehirspor’u düşünüyorsa seçim yapılmasın herkes bir olsun, bu takımı kurtarsın. Her fırtınadan sonra sarsılan yine Eskişehirspor oluyor. İşte durum ortada…

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi