Önce Güven ekibini tebrik ederim

Mesut Hoşcan… Eskişehirspor’un 21’inci başkanı. Eskişehirspor tarihinde ilk kez iki başkan adayının yarıştığı seçimde, ipi göğüsleyerek 349 delegenin

24 Haziran 2013 19:35
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Mesut Hoşcan… Eskişehirspor’un 21’inci başkanı. Eskişehirspor tarihinde ilk kez iki başkan adayının yarıştığı seçimde, ipi göğüsleyerek 349 delegenin oyunu, ancak en önemlisi ‘Güvenini’ alan yeni başkan…
 
Tarihler 16 Ocak’ı gösterdiğinde Eskişehirspor’un yeni başkanı Mesut Hoşcan, ‘ Büyük Eskişehirspor’ projesi ile ilk kez adaylığını açıkladı. Ardından ‘Önce Güven’ ekibi ve sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Hoşcan, özellikle seçim bürosu ve hayati önem taşıyan lansman toplantısı ile Halil Ünal’a bomba gibi geldiğinin sinyallerini verdi. Halil Ünal’ın pek şans tanımadığı Hoşcan, Önce Güven ekibiyle Eskişehirspor’un yeni başkanı oldu. Kimsenin unutamayacağı, hatta Türkiye spor camiasının gündemine oturan bu başkanlık seçiminde Mesut Hoşcan Eskişehirspor’un 50. Olağan Genel Kurulu’nda 21’inci başkanı oldu.
 
50. Olağan Genel Kurul’unda Eskişehirspor’un değerli delegeleri yeni başkanını seçmenin heyecanını yaşarken, bu seçim bozulmaya başlayan birlik ve beraberliğinde yeniden inşa edilmesini sağladı. Bu birlik ve beraberliğin başlaması beni en çok mutlu eden etken oldu. Çünkü birlik ve beraberliğin olmadığı ortamlarda kimi seçercesiniz seçin, hiçbir başarıyı yakalamazsınız. ‘Olay çıkacak. Kavga çıkacak’ gibi çiğ sözlerin çıkmasının ardından iki başkan adayı Halil Ünal ve Mesut Hoşcan hem seçim öncesi hem de seçim sonrası el ele başarı ve tebrik mesajlarıyla, bu asılsız söylemlere cevap verdi. Belki de herkesin tek temennisi olan ‘ Eskişehirspor kazansın’ sözü burada daha da anlamlı hale geldi.
Evet, 48 yıllık şanlı tarihi olan Eskişehirspor’a bu seçim yakıştı. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.
Çiçeği burnunda bir başkan, işe, bundan daha güzel başlayamazdı. Başkan Hoşcan, Türkiye’nin en iyi teknik direktörlerinden birisi ile yani Ertuğrul Sağlam ile anlaştı. Ne yalan söyleyeyim bu başkanlık seçiminin en güzel yanı Ertuğrul Sağlam’ın Eskişehirspor’un teknik direktörü olmasıydı. Çünkü seçim vaatlerinde şampiyonluk ve Avrupa kupaları gibi sözleri veren Mesut Hoşcan, bunu başarıya her daim aç, futbol bilgisi yerinde ve hatta kendisini her gün daha da geliştiren Adam Gibi Adam Ertuğrul Sağlam ile yakalayacağını düşünüyor. Bence de en iyisi yaptı.
Eskişehirspor’un yeni başkanı Mesut Hoşcan’ı ve yönetim kurulunu bir kez daha tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dilerim. Allah yardımcıları olsun.
 
 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi