Ahmet Ataç 15 02 2024

Önce takım savunması

Ahmet Deniz Canoruç yazdı

28 Kasım 2015 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
İyi bir sinerji yakalanmıştı Konyaspor maçı öncesi. Taraftar, reel ve sosyal medyada elinden takımına sahip çıktı. Yetmedi Konya’yı Eskişehirspor diye inletti. Emre’nin golü umut ışığı oldu Engin’in şık plasesi ise takıma özgüven getirdi. Ancak yenilen 2’nci golden sonra takımın en büyük sorunu baş gösterdi; Kırılganlık.

İşte tam burada Samet Aybaba’ya parantez açmak gerekiyor. Hamle konusunda sıkıntı yaşadı. Orta alanda Sezgin ve Kamil’in kondisyon sorunu yaşamasını gözden kaçırdı. Khalifa hamlesi ise çok geç geldi. Orta sahada pas servisini yapacak Causic yalnız kalınca topu ileride tutmakta zorlaştı. Yeni gelen teknik adamın hatalarından ders çıkartacağını düşünüyorum. Ama öncelikle takım savunmasına el atması gerekiyor hocanın. Konya’nın her geliştirdiği atağın tehlikeyle sonuçlanmasını gözden kaçırmayacaktır.

Mücadeleye puan verilseydi her iki takımda 1 puanla ödüllendirildi. Konya’da yaşanılan sinerjinin Mersin maçında da devam etmesi gerekiyor. Aybaba’nın maç sonunda ‘İki kere öne geçtik ama küçük nüanslarla goller yedik. Nüanslar kaderimizi belli etti” dedi. Mersin maçındaki en önemli nüans ise Konya’yı Eskişehirspor diye inleten taraftar olacak.

Son olarak, Eskişehirspor’a kazandırılacak olan bir stadyum yapılıyor. Yetkililer tabi ki en iyisinin olması için ellerinden geleni yapıyordur ancak Torku Arena’nın da örnek alınması gerekiyor. Stadyum gerçekten çok iyi. A’dan Z’ye her şey düşünülmüş. Milli takımında neden sürekli orada oynadığını oradayken anladım. Özellikle trafik sorunu yaşanmaması çok güzel… Umarım Eskişehir’de örnek olacak bir stadyuma kavuşur.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi