Oynanan futbol göz ardı edilmesin

Normal 0 <w:HyphenationZ

14 Mart 2013 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir


Dört haftadır galibiyete hasret, lig sıralamasında alt sıralara gerileyen, herkesin korkulu rüyası olan bir takım şimdilerde büyük düşüş yaşıyor. Küme düşmeme mücadelesi veren ekipler ile aradaki puan farkı da git gide düşüyor, çanlar belki de Eskişehirspor için çalıyor. Ancak herkesin unuttuğu bir nokta var. O da her geçen gün yükselen takım performansı.

Futbol camiasında şuan ligin kalitesizliği ve bu ligin sürprizlerle dolu olduğu konuşuluyor. Doğru da. Çünkü son yılların en enteresan ligine şahit oluyoruz. İnişler çıkışlar, puan kayıpları, galibiyet serileri, beraberlik serileri derken, lig sıralamasında kendinizi umduğunuz yerde bulamıyorsunuz. Olumsuzluklar içinde umduğunuzu bulmak pek alışa gelmiş bir durum olmasa da Eskişehirspor’un şuan yaşadığı olumsuzluğu,şansızlık. İstanbul Büyükşehir Belediye maçından itibaren yükselen performansının yanında yakasını bırakmayan şansızlığı puan kayıplarına neden oldu. İstanbul BB maçında son dakikalarda verilen penaltı, ardından Galatasaray karşısında 90 dakika boyunca tek kale top oynayıp, yıldızlar topluluğunu sahada söndürüp tek puan almak . Aynı şekilde Karabükspor maçında da şanssızlıklar Eskişehirspor’un peşini bırakmadı. Eskişehirspor  90 dakika boyunca sahada koşan ne yapmak istediğini bilen, her zaman kendi oyun planını rakibine kabul ettiren bir takım.

Maalesef Hatice’ye değil neticeye bakıyoruz. Üç haftadır yükselen bir performansta puan kayıpları olmasaydı, belki şuan daha farklı şeyler konuşabilirdik. Neticeye göre yargılamayı bırakıp oynanan oyunun ilerleyen günlerde hatta ilerleyen yıllarda umut vereceğine bakılması gerekiyor. Eskişehirspor  son 3 maçında bunun umudunu veriyor. 4 haftadır 3 puan alamıyoruz, oynadığımız oyun ilerleyen günlerde puan sıralamasında bizi üst sıralara taşıyacaktır. Ancak ilerleyen yıllar hakkında konuşmak için henüz çok erken. 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi