Rakibe altın tepside ikram

Ayhan Taşçı yazdı

10 Aralık 2015 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
“Her maçın kendisine göre bir hikâyesi vardır”
Eskişehirspor’un da, Trabzonspor ile oynamış olduğu müsabakada, hafızalarda yıllarca yer edinecek, ciddi enstantaneler vardı.
Eskişehirspor öyle maçlar kaybediyor ki, yıllar geçse yine hatırlanıyor. Düşünün bir kere! Takım olarak 3. gol yiyorsunuz ve yenen 3.golü de takımın omurgasının en önemli parçası, savunmanın göbeğindeki iki stoper ve en gerideki kaleciniz rakibe altın tepside ikram ediyor.
Gerçekler acıda olsa söylemek lazım, Eskişehirspor un işi çok ama çok zor. Eskişehirspor takım oyuncularının, anlık ve günlük performansları Eskişehirspor un lig de tutunması için kesinlikle yeterli değil. Futbolda devamlılık esastır. Uzun vadede kazanılacak seri galibiyetler şart. Neticesinde üst üste alınacak puanlar hem futbolcuların özgüven kazanımı, hem de Eskişehirspor’un tekrar lig de tutunabilmek adına son derece önemlidir.
Cumartesi oynanacak Gaziantepspor karşılaşması çok önemli, mutlaka kazanılması gereken bir maç. Ancak Eskişehirspor un bu tür hayati önem taşıyan müsabakaları kazanabilmesi için, çok ama çok iyi konsantre olması gerekiyor. Neticesinde oynanacak maç 6 puan değerinde olacak.
Diğer tüm maçlarda olduğu gibi bu karşılaşmada da, yine baş rollerde taraftarlar olacak. Bu maç kazanılacaksa taraftarlar mutlaka tribünde olmalılar.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi