RAKİPLERİN MÜCADELESİNE SAYGI

Eskişehirspor, Kayseri Erciyes maçında göstermiş olduğu oyun anlayışı, oyun disiplini, oyun taktiği ve temposu ile eyvah dedirtti.

30 Nisan 2014 12:59
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Kayseri Erciyes maçında göstermiş olduğu oyun anlayışı, oyun disiplini, oyun taktiği ve temposu ile eyvah dedirtti. Morali üst seviyelerde olan Eskişehirspor’un motivasyon olarak dağınık bir görüntü çizmesi taraftarlar arasında endişe yarattı. Sezon başında koyulan hedeflerin birinin yakalanması bile takımı rahatlatır.
Oynayacağı maçlara daha rahat ve daha güvenli çıkmasını sağlar. Bu da başarıyı getirir ancak bizde tam tersi oldu. Ligdeki sıralama konusunda sıkıntısı olmayan Eskişehirspor bu kadar rahat olmamalı.
Rakiplere kaptıracağı her puan diğer rakipleri zorda bırakır, düşman kazanmasına neden olur.
Önümüzdeki yıllarda aynı sıkıntılarla karşılaşırsak kimseye söyleyecek lafımız olmaz. Düşme hattındaki takımların gösterdikleri mücadeleye saygı duyarak maçlarımızı oynamalıyız ve kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız. Kayseri Erciyes maçındaki yetmiş dakikalık oyunu, düşme mücadelesi yapan takımlar izlese aklımıza gelmeyen cümleler kurar.
Kayseri Erciyes maçında oynanan oyun, kupada finale çıkan Eskişehir spor’a yakışmadı. Oyunculara yakışmadı. Teknik heyete yakışmadı.
Yönetime yakışmadı. Önümüzde oynayacağımız Kayserispor maçı var. Taraftarlar statta olmasa da bu maçı muhakkak kazanmalıyız.
Çünkü arka arkaya iki mağlubiyetle kupa finaline çıkarsak, Futbolcularda özgüven kaybı, taraftarlarda endişe olur.
Taraftar bu kadar takımına tutkulu bağlıyken, koşulsuz ve karşılıksız desteklerken, futbolcuların daha çok sorumluluk alarak taraftarların endişelerini ortadan kaldıracak oyun oynayıp Kayserispor galibiyeti ile kupa finaline çıkmalılar.
Eskişehirspor ligin önemli ve değerli takımlarından biri, ancak son maçlarda oynadığı oyun, göstermiş olduğu mücadele kimseyi memnun etmiyor.
Önümüzdeki Kayserispor maçı ve Galatasaray kupa finali sezonu özetleyecek maçlardır. Eskişehirspor bu maçlarda kendisine yakışanı yapacaktır. Hadi hayırlısı….
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi