Ruha dokunması gerekiyor

Ahmet Deniz Canoruç yazdı

8 Aralık 2015 23:59
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’a Jurgen Klopp ve ya Jose Mourinho’yu getirseniz kadro üzerinde yapacağı değişikler üzerinde eleştirileri sınırlayabiliriz. Çünkü Türkiye’nin en zayıf kadrosuna sahip bir teknik adam olarak kenarda eliniz kolunuz bağlı olacak, sadece futbolcunun ruhuna dokunacak değişikler yapabileceksiniz. Aslında şu an istenilen Samet Aybaba’dan da bu. Futbolcunun ruhuna dokunacak hamleler yapması ve elindeki kadroyu sahaya en iyi planla sürmesi…  Ama Samet Aybaba bunu göreve geldiğinden bu yana ilk kez yanlış yaptı. İki oyuncu yok diye büyük radikal kararlar aldı. bir hafta önce kazanan kadronun omurgasında oynamalar gerçekleştirdi.

Savunmada ki adamların her maçta değiştirilmesinin ne kadar zarar verdiğini anlamak güç değil. Ligimizde şu sıkıntıyı hala Eskişehirspor ve Galatasaray çekiyor. Her maç farklı farklı adamaların denenmesi sürekli basit hatalarla gollerin yenilmesine neden oluyor.

Aybaba’yı daha fazla yerden yere vurmanın anlamı yok. Elinde ki savunma hattı bu. ‘Fransa’nın en iyi stoperini getirdik’ diye camiaya yutturanların,  Türkiye’de sakatlıklar boğuşup son demlerini yaşayan isme ‘Savunmayı toparlar’ diye getirenlerin, göz göre göre savunma hattına transfer yapmayanlar da suç.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi