Ahmet Ataç 15 02 2024

Ruhsuzlar silsilesi

Ahmet D. Canoruç yazdı

21 Mart 2015 12:43
A
a
Sütiş Eskişehir
Balıkesir’de Es Tv’nin sevilen taraftar programı 12. Adam’ı çektiğimiz sırada birçok taraftarla Aytaç Ersoy’la birlikte  röportajlar yaptık. Birçok Bal-Kes’li taraftar takımın düştüğünü hatta Eskişehirspor’un fark atacağını mikrofonlarımıza söyledi. Aynı şekilde Eskişehirspor taraftarları da aynı duyguları besliyordu. 3  puan alarak küme düşme hattından kurtulacağımızı söylediler.

Ancak sahadaki 11 Siyah Kırmızılı futbolcu bambaşka duygular içindeydi. Balıkesir’e zoraki getirilmiş gibiydiler. Oynayıp gidelim havasına bürünmüşlerdi. Üstündeki formanın ağırlığını farkında olmayan futbolcu silsilesi adeta bizi utandırdı. Tabir-i caizse sıksalar 5 atacakları Balıkesir’den 4 tane gol yiyen bu futbolculara ne demeli ki. Yazıklar olsun.

Skibbe’de itiraf etti. Bu takım değişimler yaşıyor. Bunu irdelemek gerekiyor aslında. Her hafta farklı mücadeleler sergiliyor. Takımın oturmuş bir karakteri maalesef yok. Futbolcuların bu denli değişim yaşamalarının sorumlusu yönetim ve teknik heyettir. Bu konu çözüldüğü vakit, bir daha ne Rize gibi  nede Balıkesir gibi hezimetler yaşarız.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi