Son söz söylenmedi

6 Aralık 2016 09:24
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor cuma gecesi Sivasspor maçında aldığı yenilgi ile çıktığı, Mersin İdman Yurdu maçında tarihi fark atarak, Sivas yenilgisinin kaza olduğunu gösterdiler. Hafta içi yapılan haklı ve haksız eleştirilere bir nebze cevap vermiş oldular. Maça istekli başlayan Eskişehirspor maçın başında bulduğu golle rahatladı. Golden sonra geriye yaslanan Eskişehirspor, Mersinin sağlı sollu ataklarına maruz kaldı. Derli toplu bir savunma anlayışımız olmasa da atakları savuşturmayı bildik. Kazanılan bir topla hızlı atak sonucunda kazanılan penaltı ve atılan gol durumu iki sıfıra getirdi. İkinci yarının hemen başındaki kırmızı kart, Mersini moral motivasyon olarak yerle bir etti ve kaçınılmaz son gerçekleşti.
Maçı izlerken iki takımı karşılaştırdım. Bizimle beraber geçen sezon ligde düşmüşlerdi. İki takımın birçok ortak yönü vardı. İkisinin de borcu çoktu, gelirlerini kaybetmişlerdi. Mersin eski yönetimle devam etti, kaybetti. Eskişehirspor yeni Başkan ve yeni yönetimin büyük çabası iki takım arasındaki farkı yarattı. Eskişehirspor şampiyonluğa oynuyor, inanıyor ve istiyor. Mersin umutlarını tüketmiş bir alt lige göz kırpıyor. Bunun nedeni tamamen yönetim farkıdır. O zaman şunu rahatlıkla söyleyebiliriz.”İş bilenin Kılıç kuşananın” lafı yönetim için, cuk diye oturmuyor mu?
Maça gelirsek, İlk defa boffin yere yatmadan maçı bitirdi. Diğer maçlarda yeterince yatmıştı hakkıdır. Eskişehirspor defansı göbekte sorunlar yaşıyor. Özellikle yan toplar başımızı ağartmaya devam edecek gibi gözüküyor, önlem alınmalı. Kenar bekler görevleriyle beraber atağa verdikleri destek takımın öne çıkmasını sağlıyor. Ataklarını olgunlaştırdıklarında katkıları fazla olacak.
Orta saha üretkenlik adına sıkıntı yaşasa da mücadele anlamında iyiydiler. Özellikle ramazan ilk defa bu kadar katkı sağladı. İyi mücadele etti aldı verdi. Zaman zaman üçüncü bölgeyi zorladı, oynayarak rahatlaması lazım. Hasan Hüseyin yeni stat’la birlikte golle tanıştı. Ancak Mersin maçında gol’e kadar sahanın en kötüsüydü. Ancak golü çok güzeldi golden sonra iyide oynamaya çalıştın. Sana bir tavsiyem, bir Eskişehirli olarak çok çalış, hakemle az konuş formanın hakkını ver, kalıcı ol. Yoksa işin zorlaşır. Diğer oyuncular vasatın üstündeydiler. Moral motivasyon olarak dibe vuran, Mersin maçını farklı kazandık diye kimse havaya girmesin, yanıltır. İnşallah Samsun’a bir iki gol kalmıştır.
 ERKAN  ZENGİN  İstediği zaman neler yapabileceğini Cuma akşamı bütün Türkiye’ye gösterdi. Resmen resital yaptı, izlerken futbolun tüm güzelliklerini görmek mümkün. Eskişehir sana sen Eskişehir’e çok ama çok yakıştın. Kaptanlık çok yakıştı. Bu güne kadar maç aldın maç aldırdın. Formanın hakkını fazlasıyla veriyorsun. Sahiplenme duygun üst düzey, golden sonra Alpay hocaya sarılırken verilen resim, birçok şeyi anlatıyor zaten. Bu saatten sonra bu kulüpte sahada son sözü Erkan Zengin söyler, herkes kabul eder bitti…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi