Sözün bittiği yer Ankara

Tufan Çakır yazdı

22 Şubat 2016 09:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Ankara’da geçen hafta yaşadığımız  patlama, sözün bittiği, zamanın ve tabi ki hayatların durduğu bir an olarak tarihe geçecek.
Bu konuda söylenecek ve yazacak o kadar çok şey var ki! Ancak, bu satırlardan bizim yazmamız karşısında; insanlığı kullanan bu gözü dönmüş, dini istismar eden, siyaseti kullanan terör örgütleri ve kendilerini ‘gelişmiş, uygar’ saymalarına rağmen teröristleri kullanan ülkeler için bir şey ifade etmeyecek.  
Biliyorum ki; belki de bize destek veren, bu yazıyı okuyan, bu vatan içerisinde yaşayan, bu ülkeden geçinen ve barınan bazıları için de bir şey ifade etmeyecek.
İşte onun için bu hafta bir şey ifade etmeyecek yazdıklarım. Ama gene de içimiz rahat olsun. Bu vatan sahipsiz değil, korumasız değil, sevgisiz değil.
Terör denilen illet ile ülkemiz bir badireden geçiyor. 35 yıla yakın zamandır, bu ülkenin başındaki en büyük bela, önümüzdeki en büyük engel, terör denilen illet, son zamanlarda, her geçen gün gerçek yüzünü daha da şiddetli bir biçimde ortaya koyarak boy gösteriyor.
Yaşanan saldırılar, terörün çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını tekrar ortaya koymuştur. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör örgütlerini, teröristleri ve onların arkalarındaki güçleri lanetliyorum.
Bu hafta başka bir konuya değinmek istemiyorum. Çünkü “Sözün bittiği yer Ankara olsun. Son olsun” diyorum.
Diyorum ki; terörün bittiği, ama hayatların bitmediği, sevgiyle barışla dolu bir gelecek diliyorum.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi