Stadyumun çimleri Bilgen Hoca’ya emanet

11 Ekim 2016 09:26
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un yeni mabedinde hummalı bir çalışma var. 1, 2 gün içinde yüklenici firma tarafından TOKİ’ye iş teslimi yapılacak ve bu teslimin ardından Eskişehirspor için stadyumun çimlerinin bakımı ve çevre düzenlemesi gibi ciddi ve önemli bir uğraş başlayacak.
İşte bu noktada devreye son derece özel bir destek giriyor. Odunpazarı Belediyesi Eskişehirspor’a bu zor sezonda destek olmak adına Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü seferber ediyor.
Yani bundan sonraki süreçte yeni stadyumun çimleri, bakımı ve bazı düzenlemeleri Park ve Bahçeler Müdürü Doktor Bilgen PERK’e emanet olacak.  Kendisini gıyaben tanıyoruz. İşinde çok titiz, başarılı ve detaylara önem verdiği ile ilgili kulağımıza çokça bilgi geldi. Eminim aynı ciddiyetle bu konuda da çok başarılı olacak ve Eskişehirspor’a da Odunpazarı Belediyesi aracılığıyla önemli bir katkı yapacaktır. Şimdiden Bilgen Hoca’nın ellerine sağlık diyelim. Odunpazarı Belediyesi’ne de ayrıca teşekkürler.
 
 
Kahvaltı 1 TL, çay - kitap bedava…
Bir öğrenci için, hele ki evden, aileden uzak ve maddi durumu da yeterli olmayan bir öğrenci için” sıcak yemek” büyük bir olaydır.  1 TL’ye 3,4 kap lezzetli, sağlıklı yemek yiyebilmek ise çok çok büyük bir olay.
İşte Anadolu Üniversitesi’nin öğle ve akşam yemeklerini örgün öğrencilerine 1 TL ‘ye sunması bile bu şehirde okumak için ciddi bir sebeptir ve bu sebebe şimdi kahvaltı da eklendi.
Kahvaltı deyip geçmemek lazım, besin değerleri hesaplanmış, iyi bir kahvaltı şairin dediği gibi kesinlikle mutluluk kaynağı. Anadolu Üniversitesi’nde o da 1 TL gibi sembolik bir ücretle olunca zaten tadından yenmeyen bir hizmet ortaya çıkıyor.
Yani 3 TL’ye günde 3 öğün yemek yiyebilir, 24 saat açık Kütüphane’de konfor içinde çalışabilir ve ikram edilen çay, kahve ile bu güzelliği taçlandırabilirsiniz.
Eminim Anadolu Üniversitesi’nin akademik yayınları, yönetim sistemi, eksiği, gediği diye birçok tartışılabilir yönü vardır, ama bardağın bu tarafından bakınca gerçekten takdire şayan bir hizmet görüyorum ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.
 
 
Emrah Yaşar, durum normal !
Anadolu Ajansı’nın değerli emektarı, Eskişehir basın, medya dünyasının en tanınmış, en keyifli isimlerinden biridir Emrah Yaşar.  Yıllardır sahada mücadele eden, stresi çok bu meslekte çok çile çekmiş ama benim gibi boğazına da düşkün biri olduğu için kolestrol, tansiyon, şekeri önemsemeden mesaiye devam ediyor (DU). Geçtiğimiz günlerde verilmiş sadakası, sevenlerinin duaları sayesinde ciddi bir kalp krizini kimseyi üzmeden atlattı. Bir nevi Sarı Kart’ı gördü ve ESOGÜ’de yapılan başarılı bir BYPASS ile sağlığına kavuşmak için yeni bir mücadeleye başladı. Tahmin ediyorum ki hasta yatağında çok canı sıkılıyor, şimdiden ‘iyileştim ben’ diye, ayağa kalkmaya hatta telsizi eline alıp habere çıkmaya kalkıyordur. Ama biraz daha sabır diyoruz Emrah Yaşar’a.. Ve dikkat diyoruz bundan sonraki yaşantıya. Yemeye, içmeye ve strese mola yoksa, aldırmaz, önemsemezsek olacaklar ortada.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi