Tek hareket yüzlerce kelamdan daha net bir cevaptır…

Soner Yüksel yazdı

17 Şubat 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
 Eskişehir günlerdir referandum ya da siyasi diğer gelişmeleri bıraktı Eskişehirspor’u konuşuyor. Sadece Eskişehir mi? Alpay’ın açıklamaları sonrası biraz biraz ama Mustafa Denizli’nin gelişiyle tüm Türkiye bizi konuşuyor.
 Sadece iyi konuşan yok, ağzı olan konuştuğu, ikbal düşünen yanaştığı için bazı limanlara, Tanju da konuşuyor, hırlısı da konuşuyor, Eskişehirspor ile hesabı olan ya da işi olsun diye bekleyip olmayan da konuşuyor.
Bizler durur muyuz peki? Tüm konuşulanlara ortak bir duygu ile, tane tane ama camiamıza tek laf getirmeyecek şekilde savunuyor, cevaplar veriyor, anlatıyor ve üstümüze düşeni yapıyoruz.
Sonra ‘Halil Ünal ne diyecek bu gelişmelere, Yönetim Kurulu ne yapacak?’ diye birkaç kelam beklerken bakıyoruz ki, tüm kelamları gölgede bırakacak bir iş yapılmış.
Süper Lig ekiplerinin bile rüyasını süsleyecek nitelikte, son derece değerli, önemli, heyecan veren bir isim olan Mustafa Denizli şartsız, koşulsuz Eskişehir’e imza atmış.
Bu sıkıntılı süreçte, bu maddi darboğazda TFF 1. Lig’i tek başına Championship  gibi hissettiren bir altın vuruş daha yapılmış.
İşte bu aslında tek bir hareket, tek bir hamle ile tüm söylentilere, endişelere, soru işaretlerine ve sağda solda yapılan, yapılacak olan dedikodulara en net mesajdir.
İşin siyaset olmadığını, başarı kovalandığını ve bu takımın, taraftarın, yönetimin başka bir derdi, düşüncesi olmadığının ispatıdır.
Bu son derece konforlu bir uçağı, usta bir pilota devretme işidir.
Bundan sonra da iş yine bizlere basın, taraftar, şehirde yaşayan herkese düşmektedir.
Dün imza törenini bile takip ederken gördük ki, bu enerji, inanç, beklenti ve beraberlik fazlasıyla tribüne, şehre ve özellikle sosyal medyaya yansımalı.
Dedikodu, negatif söylemler, ‘Evet mi, Hayır mı?’ muhabbetlerine artık son verip, tek yürek yeni bir sayfa açmalıyız.
Şunun şurasında 14 hafta kalmışken, hedef uzak değilken ve geminin dümeninde Mustafa Denizli varken o stadyumu daha fazla doldurmalı, daha fazla destek koymalıyız ortaya…
Yani demem o ki, Eskişehirspor düşmanlarına, başarısızlık arzusunda olanlara, yokluğa, imkânsız denilenlere en güzel cevabı vermek için bugün arife günü…
Bizim bayramımız onların matemi olacak, gökyüzüne gururla kaldırdığımız kupa da tüm yaşananlara en güzel cevap.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi