Tek sevdamız ''Eskişehirsporumuz''

Ayhan Taşçı yazdı

22 Eylül 2015 12:36
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Evet, Tedirginiz hem de çok tedirginiz, Eskişehirspor maç oynadıkça umutsuz ve gittikçe gerileyen futbolundan dolayı tedirginiz. Eskişehirspor’un, takım oyununu unutmuş olmasından dolayı tedirginiz, tedirginiz çünkü bireysel performanslarından uzak futbolcuların çokluğundan tedirginiz.

Teknik Direktör Sayın Skibbenin maceraperest tutumundan, oynattığı ve oynatmadığı oyuncu tercihlerinden dolayı tedirginiz.
Ancak ne kadar tedirgin olursak olalım, eğer tek sevdamız “Eskişehirspor” ise, şartlar ne olursa olsun destek olmalıyız.

Kabul ediyorum ve sizin gibi aynı duyguları taşıyorum, Yönetim transfer politikasında ciddi hatalar yaptı. Yapılan hataları bu saatten sonra sorgulamak ve hayıflanmak hiçbir şeyi geri getirmeyecek.

Onun için de, her maçta başrollerde olan siz Eskişehirspor’un büyük taraftarları ”sizin takıma küsmek gibi bir lüksünüz olamaz” Biliyorum ki! Taraftar olarak takıma sırtınızı döndüğünüz an, işte o zaman Eskişehirspor un en büyük transferi olan siz taraftarları kaybetmiş oluruz ki, dönüşü olmayan yola girmiş oluruz. Benden söylemesi.

Eskişehirspor için, 50.yıl hüsran yılı olmasın, neticesinde Eskişehirspor bir kurumdur. Bu kurumu ayakta tutabilmek ve hedeflediği yerlere getirme tezi her ne kadar yönetimlerin hakkı gibi görülse de, taraftarlarında bir o kadar hakkı vardır. Çünkü Taraftarların en büyük sloganlarından bir neydi? “Yenilsen de yensen de taraftarın senle, Sevincinle üzüntünle seninle birlikte ”Evet taraftar sadece iyi gün dostu değil, bence taraftar iyi günden ziyade kötü gün dostudur. Hele hele Eskişehirspor taraftarı için tek sevda kırmızı şimşekler ise gerisi teferruattır.

Ben bu yazımda saha içini sorgulamak istemiyorum. Hangi futbolcu iyi, hangi futbolcu kötü,o futbolcu niye oynamadı, bu futbolcu niye oynadı demek istemiyorum.Eskişehirsporun ne ilk yenilgisi olacak, ne de son yenilgisi olacak.Eskişehirsporun, oynayacağı Bursaspor ve evinde oynayacağı Beşiktaş JK.maçlarında da çok üst düzey bir beklentim yok. Ancak yenilgilerle ayrılmaması önemli olan karşılaşmalar olacak. Doğru tercih, doğru kadro.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi