Ahmet Ataç 15 02 2024

TEK TEMENNİM, TEK İSTEĞİM

17 Nisan tarihi itibariyle, ligi kafasında bitiren Eskişehirspor’lu futbolcu, teknik heyet ve yönetimin tek düşüncesi 7 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00

4 Mayıs 2014 18:02
A
a
Sütiş Eskişehir
17 Nisan tarihi itibariyle, ligi kafasında bitiren Eskişehirspor’lu futbolcu, teknik heyet ve yönetimin tek düşüncesi 7 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Galatasaray ile oynanacak kupa final karşılaşmasında olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
Ancak, bu maç bizlere değişik bir pencereden bakmamıza yardımcı olduğu kanısındayım. Önemli bir futbol takımının müsabakayı kazanabilmesi için 90 dakikalık mücadele sonunda iki şeyi doğru yapması gerekir. 1 takım oyununu, 2 Bireysel oyunu. Eğer bunlardan sadece birini yaparak, maçı kazanmış iseniz, demek ki rakibinizde eksiklikler var.
Rakibiniz, bu iki eylemden sadece birini yaparak maçı kazanmış ise, demek ki siz ne takım olarak, ne de bireysel olarak karşılaşmayı kazanmak adına hiçbir şey yapmamışsınız demektir.
Eskişehirspor’lu futbolcular, Kayserispor maçını kazanabilmek için hiçbir şey yapmadıkları gibi, kaybetmek adına çok şey yaptılar.
Aslına bakarsanız, Kırmızı Şimşeklerin maçı kaybetmeleri benim için sürpriz olmadı. Aynı zamanda doğal olarak karşılıyorum. Ancak doğal olarak karşılamayacağım tek şey şudur. Teknik direktörün kendilerine inanarak forma vermiş olduğu bu futbolcuların hiçbir varlık gösterememiş olmalarıdır.
Sezon başından bu yana, ligde ilk defa bu kadar genç ve forma şansı bulamayan futbolcu ilk 11’ de ve kulübede yer aldığını gördüm.
Şuna da değinmeden geçemeyeceğim. Bir futbolcunun performansını, oynamış olduğu bir müsabakayla ilişkilendirmenin çok ta doğru bir düşünce olmadığını belirtmek isterim. Bununla birlikte, kendilerine verilen forma şansını, çok daha iyi bir performansla değerlendirmeleri gerektirdiği düşüncesindeyim.
7 Mayıs Eskişehirspor tarihi için çok ama çok önemli bir gün olacak. Sadece takım olarak değil, futbolu bilen ya da bilmeyen, Şehir olarak herkesin bu önemli güne kilitlendiğini biliyorum.
Sadece şunu belirtmek isterim ki, alınacak menfi ya da müspet, her türlü sonuçta sevincimizi ve olası üzüntümüzü, bizlere yakışır şeklide dışa vurmamız gerektirdiği kanısındayım.
TEK TEMENNİM VE TEK İSTEĞİM O KUPANIN BU ŞEHİRE GELMESİ. Başarılar ES ES’İM
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi