Teknoloji terörü bitirebilir mi?

4 Eylül 2016 09:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
15 Temmuz kalkışması da dahil olmak üzere güzel ülkemiz korkunç bir saldırıyla karşı karşıya. Gerek içeriden gerek dışarıdan ‘kankayız, müttefikiz’ diyenlerin bir çoğunun da dahil olduğu ‘büyük bir el’ Türkiye’yi parçalamak için elinden geleni ardına koymuyor. Gencecik delikanlılarımızın al bayraklı tabutlarını görmek hepimizi derinden yaralıyor şu günlerde ve ülkenin psikolojisi iyiden iyiye altüst edilmeye çalışılıyor. Ülkemizin sanki bir Irak veya Suriye gibi olduğunu düşünmemiz isteniyor gibi bizlerden.
Hepimiz anladık ki yaşadığımız topraklar sancılı topraklar. Ben doğduktan 4 sene sonra 80 ihtilalini yaşadık bu topraklarda. Geçmişten günümüze kadar çok kan akmış bu coğrafyada doğduk ve yaşamaya çalışıyoruz.
Hemen hepimiz sormuşuzdur kendi kendimize, “Kardeşim kocaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak gözlerini kan bürümüş 3-5 kimliksiz-kişiliksiz şahsiyetin ne yaptıklarına/ne yapacaklarına dair önceden haber verebilen bir sistemimiz yok mu? İstihbaratımızın teknoloji ayağını oluşturan yöntem kendini yenileyemiyor mu? Çözüm üretmesi gereken mekanizmalarımızın eli kolu bağlı mı?”
  1. Kendi İHA’larımızı üretir olduk, bu aletler aldıkları görüntüleri merkeze anında aktarabiliyor.
  2. Savaş pilotlarımızın içerisinden hain FETÖ’cüler ayıklandı.
  3. Önceki karakollara nazaran daha sağlam kalekollar yapıldı ve hala yapılıyor.
 
Terörle ve teröristle mücadelede etkin olarak kullanıldığını bildiğimiz İHA’lar (insansız hava aracı), termal kameralar, teröre karşı askere teknoloji zırhı dediğimiz CENKER sistemi, tanklarımız, toplarımız, savaş uçaklarımız, füzelerimiz var bizim. Çok büyük bir ordumuz var. Özel Harekatımız var. Polisimiz var Doğu ve Güneydoğu’da askerlerle birlikte savaş veren. Milli İstihbarat Teşkilatımız var bizim.
 
  • Teröristlerin birbirleriyle iletişim kurmalarını engelleyemiyor muyuz?
  • Lider sıfatındaki kan emicilerin kanlı emirlerinin yerine ulaşmasının önüne geçemiyor muyuz?
  • Sosyal medya hesapları da dahil olmak üzere sanal alemdeki varlıklarını bitiremiyor muyuz bu eşkıyaların?
  • Haber almalarını ve haber göndermelerini engelleyemiyor muyuz?
  • Bizim MİT’in, FBI veya CIA kadar yetkisi yok mu, biz mi bilmiyoruz bazı şeyleri?
 
Velhasıl çok zor günlerden geçiyoruz. Şehit kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi