Yazık ettiler Eskişehirspor’a

27 Ekim 2016 10:00
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Geride kalan 8 haftanın en iyi başlangıcını Göztepe karşısında yapan Eskişehirspor, en büyük defosu olan savunma bölgesinden yine rakibine puan kaptırdı. Şunu en başta söylemekte fayda var. Eskişehirspor bu savunma hattıyla ligin en çok gol yiyen takımı olur! Nitekim, sezonun devre arasında bu savunma hattıyla mücadele edilecek. Savunma hattındaki sakat oyuncuların nedeniyle henüz bir istikrar yakalamak oldukça zor görünüyor. Takviye yapılana kadar bu sorun çok fazla dert açacak. 
Eskişehirspor, geçtiğimiz sezondan bu yana hakemlerden çok fazla çekiyor. Bu sezonda tablo değişmedi ne yazık ki. Birçok maçta yine hakem hatalarıyla puan ya da puanlardan oldu. Son olarak korkak yönetim sergileyen Serkan Tokat’ın kurbanı oldu. Eyyamcılığın dibine vuran ve korkak bir hakemin, takımın kaderi ile nasıl oynadığı kamuoyu gördü. 
Eskişehirspor bu maçta çok ağır yaralar aldı. Namağlup olma unvanı gitti, şehirdeki heyecan bir anda dibi gördü... En önemlisi de silinecek üç puanla zirve gitti! Evet, camianın bu korkak düdük çalan hakemlere tepki vermesi gerekiyordu. Ama asla sahadan çekilerek değil. Hiç bir şekilde bu takımın sahadan çekilmesi kabul edilemez... İzmir’de ne yazık ki yazık ettiler Eskişehirspor’a…
Camia olaylı Göztepe maçının ardından Bandırma maçının nerede oynanacağını merak ediyordu. Dün, müjdeyi Eskişehirspor yönetimi verdi. Bandırmaspor maçının yüzde 90 yeni stadyumda oynanacağını açıklandı. Artık şimdi söz taraftarda! 1750 civarında alınan kombine kart, Diriliş sezonuna hiç ama hiç yakışmıyor. Unutulmamalıdır ki, bu takım şampiyon olacaksa taraftarıyla olacak. Herkes görevini yerine getirdi… Bandırma maçında efsane taraftarın yeni stadyumu hınca hınç doldurması gerekiyor…
Onlar yüzümüzü güldürdü
Futbolda bu hafta yüzümüz gülmese de basketbolda Nesine.com Eskişehir Basket ve Eskişehir Hentbol bizi sevindiren galibiyetler aldı. Mütevazi kadrosuyla mücadele eden Eskişehir’in gururu hentbolcular, Kastamonu gibi zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek rahat bir nefes aldı.
Basketbolda ise Nesine.com Eskişehir Basket, hafta içinde oynadığı Mamak DSİ Ankara maçının ardından 3 gün sonra sahasında Petkimspor’u konuk etti. Açıkçası takımı yorgun bekliyordum ama müthiş bir performans sergileyerek, kondisyon sorunu yaşamadı ve rakibini 28 sayıyla devirdi. Art arda alınan 3 galibiyet takıma müthiş bir hava oluşturdu. Bunun 29 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Düzce maçında da devam edeceğini umuyorum. 29 Ekim’de çifte zafer kutlayacağız!
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi