Yoğun bakım süreci

Ahmet Bingöl yazdı

6 Kasım 2015 13:45
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un galip geldiği bir maçtan sonra yazı yazmak o kadar kolay ki, kelimeler cümleler peş peşe gelir. Her cümle anlamlıdır. Keyifle yazar zevkle okursun. Hayata dair umutsuzluklar unutulur, kaygılar azalır ve mutlu olursun. Maalesef uzun zamandır galip gelemeyen, oyun anlamında umut vermeyen, içerde dışarıda mağlup olan bir Eskişehirspor izlemekteyiz. Bu durum taraflı tarafsız herkesi endişelendirmekte mutsuz etmektedir ve bizi de bu keyifli yazıları yazmaktan mahrum etmektedir.

Her maç bir umut, bir ışık, yarına dair bir emare, bir yaşam belirtisi beklenmekte.Ancak şu ana kadar hiçbir belirti yok. Hasta yoğun bakımda, yoğun bakım süresi uzadıkça umuda dair ne varsa tükenmektedir. Her maç yeni bir tedavinin başlangıcı olacağını düşünürsek, bu maçta hasta tedaviye cevap vermez ise, o zaman Doktor’un yöntemi ve yönetimi ciddi bir şekilde gözden geçirilmelidir. Yoksa hastayı kaybedilebilir.

Hastayı kaybetme korkusu yaşayan şehrin doktorları bir araya gelerek hasta konusunda fikir alış verişinde bulundular. Kimisi tedavi yöntemini beğenmedi. Kimisi yönetim şeklini beğenmedi. Kimisi ben daha iyi tedavi ederim dedi. Kimisi ben bu sıkıntılı süreci ben daha iyi yönetirim dedi. Kimisi hiç kimse karışmasın hasta benim hastam, kaybedecekse benimle kaybeder, karışmayın sorumluluk benim dedi. Bu arada yoğun bakım sürecide uzuyor.

İçerde birbirinin tedavi bilgilerini beğenmeyen doktorlar dışarıda bekleyen hasta yakınlarına iş işten geçmeden yani hastayı kaybetmeden söyleyecek bir iki sözleri veya geçerli mazeretleri olmalıdır.

Dışarıda hastadan bir iyi haber için bekleyen hasta yakınları var. Şu unutulmasın hasta çok kıymetli ve çok değerli, hiçbir mazeret ve hiçbir söz kabul görmeyecektir. Hastayı kaybetmeye sebep olanda, hastayı hayata döndürende hasta yakınları tarafından karşılığını fazlasıyla alacaktır. TEŞEKKÜRLER…

TÜFAD Yönetim kurulunu ve Eskişehir’in gururu Efsane futbolcularını, Çiftelere davet edip, bizlere müthiş sıcak ve samimi ev sahipliği yapan, Değerli dostum arkadaşım Çifteler Belediye başkanı Sayın Metin Özen’e  Çiftelerspor’un yöneticileri can dostlarıma ve TÜFAD yönetim kurulu üyesi ve Çiftelerspor Antrenörü Sayın Yücel Yüce’ye sahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi