Yok artık daha neler!

26 Ağustos 2016 09:01
A
a
Sütiş Eskişehir
Adamın birisi çıkmış ve Eskişehir'e dair değerlendirmeler yapıyor.
Zat'ın yazdıkları, ima ettiği şeyler adeta kan dondurucu .. Öğrencime, şehrime, kız kardeşlerime, arkadaşlarıma yani hemen herkese hakaret ediyor.
Bu şahıs Üniversite öğrencilerini hedefe alıyor.Özellikle Üniversite caddesinde ki mekanlara takılan öğrencilerin harcadıkları paraların çok olduğuna değinerek onların fuhuş yaptığını, illegal örgüt üyesi olduklarını düşündüren paylaşımlar yapıyor. Biraz okuyorsunuz, küçük dilinizi yutuyor,  biz hangi ülkede, hangi şehirde yaşıyoruz dedirten paydaş yorumlarla Yuh Artık  diyorsunuz.
Aslında şaşırmamam lazım. Bu şahıs bir rektör adayı ile birlikte bir tv programında yaklaşık 2 sene önce tramvayda el ele tutuşan ya da birbirine sarılan gençleri de ahlaksız olarak nitelendirmiş ve herkesi onları uyarmaya davet etmişti.
Kara propaganda, yer edinme, çarpıtma, tribünlere oynama konusunda da meziyetli bir arkadaşımız.  Ve bu arkadaş Ak Partiliyim diye gezerek puan toplamaya çalışıyor.
Ak Parti en çok ben Ak Partiliyim diye gezen, dolaşan, reklam yapan ve kişisel bekaları için partiyi ve iktidar gücünü kullanmaya çalışan insanlardan çekti.
Bu insanlar ister basın mensubu olsun, ister bürokrat, ister ise iş adamı olsun sürekli el yordamıyla fayda sağlama çabasında birilerinin inşaa ettiği binaların temeline her daim dinamit döşediler.
Bunlardan bazılarının özellikle kriz ortamlarında ortaya çıkan paylaşımlarını, fırsatçılıkları ve toplumu bölmeye yönelik nifak tohumlarını gördükçe bu ülkede ne kadar yakınlaşsak, birleşsek, siyaseti arka kapıdan kovsak diye iç geçirsek de bunun hepten zorlaştığını düşünmekteyim.
Bu yüzden bu tür paylaşımlara muhatap olan, aracılık eden, insanları ötekileştirmek ve şeriat düzeni getirmek arzusunda olan bu tür insanlarla hele ki Demokrasiye sahip çıkmak adına herkesin kenetlendiği bugünler de en az fetöcüler kadar mücadele etmek de Ak Parti'nin en önemli görevlidir. Sadece İl ve İlçe Başkanları değil, teşkilatın aktif ya da pasif tüm bireylerine bu konuda sorumluluk düşüyor.
Şayet Üniversite caddesinde herhangi bir mekanda oturduğunuz veya biraz para harcadığınız için size fuhuş yapıyor, ya da terör örgütlerine üye iması yapılması sizi de rahatsız ediyor ise ..
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi