Youtube’dan büyük kolaylık

Serkan Açıkgöz yazdı

5 Şubat 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Dünyanın en büyük video paylaşım platformu YouTube, mobil kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınlamıştı. Kullanıcıların çilesine son verem YouTube'un yeni özelliği nedir, nasıl kullanılır?
YouTube, geçtiğimiz çarşamba günü kullanıma sunduğu yepyeni bir güncelleme ile iOS ve Android kullanıcılarının videoları kolayca 10 saniye geri veya ileri alabilmelerine imkan sağladı. Peki bu yeni özellik nasıl kullanılıyor?
Öncelikle youtube uygulamasını açıp bir video izlemeye başlıyorsunuz ve telefonunuzda ekranın sol veya sağ tarafına iki kez hafifçe dokunmanız yeterli oluyor. Böylelikle izlediğiniz videoyu kolayca 10 saniye geri veya ileri almış oluyorsunuz.
 
Büyük bir dertten kurtulduk
Attığınız mesajları gitmeden yakalayabilecek ve isterseniz düzenleyip yeniden yollayabileceksiniz. Nihayet uzun bir süredir beklenen iki yeni özellik Beta sürümü ile kullanıma sunuldu. WhatsApp, geçtiğimiz günlerde önce kulaktan kulağa söylentisi dolanan, gönderilen mesajı silme özelliği WhatsApp'a beta sürümü ile geldi. Artık WhatsApp beta sürümünde, gönderilen mesajları iptal etme ve düzenleme mümkün. Hayırlı olsun. Şimdi telefonlarınızda gerekli kontrolleri ve denemeleri yaparak bu özellikten faydalanabilirsiniz.
 
Apple sarsıldı, Google zirve yaptı
İnternet devi ve arama motoru Google, "dünyanın en değerli markaları" listesinde teknoloji devi Apple'ı geride bırakarak zirveye oturdu. Google'ın marka değeri 2015’e kıyasla yüzde 24 artış göstererek 109,5 milyar dolara yükseldi. Böylece Google, Apple'ı geçerek, dünyanın en değerli markası oldu. Yayınlanan raporda, arama motorunun başarısına dikkat çekilirken, şirketin bu hizmetten sağladığı reklam gelirlerinin de yıldan yıla yüzde 20 yükseldiği vurgulandı. Google’ı Sergey Brin ve Larry Page Stanford Üniversitesinde doktora öğrencisi oldukları sırada 4 Eylül 1998 yılında kurmuşlardı. Google’ın kurulma aşaması ve hikayesine bakınca gerçekten çok büyük bir başarı. Kutlarım...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi