Meşale yakanlar tespit ediliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Meşale yakanlar tespit ediliyor
A
a

TFF 1. Lig'in 25. haftasında oynanan Eskişehirspor-Göztepe maçında, konuk ekip tribününde meş'ale yakan ve patlayıcı madde atan şahısların kimlik tespiti çalışmaları devam ediyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yeni Eskişehir Stadyumun'da oynanan Ve Eskişehirspor'un 4-0 kazandığı maç sonrası, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlileri çalışma başlattı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise, "Göztepespor taraftarı misafir tribün turnike girişlerinde 'Stadyuma usulsüz giriş' yapan ve alkollü olarak stadyuma girmekte direnen şahıslar hakkında işlem başlatılmış, alkollü gelen çok sayıda taraftar usulüne uygun şekilde ikaz edilmiş, şahıslar yasa gereği stadyum dışına çıkartılmıştır. Ayrıca Eskişehirspor taraftarı bir şahıs hakkında da işlem başlatılmıştır" denildi.

Misafir takım tribünlerinde yaşanan olaylarla ilgili çalışmaların da devam ettiği belirtilen açıklamada, "Yasaya aykırı hareket eden şahıslar hakkında 'Spor müsabakalarını seyirden men tedbiri' uygulanmış, misafir seyirci tribününde meş'ale yakan ve patlayıcı madde (çatapat) atan şahısların kimlik tespiti çalışmaları devam etmektedir. Kütahya yolu arama noktasında yaklaşık 20-25 adet Göztepespor taraftar.

otobüslerinden çeşitli ebatlarda 17 adet kesici delici alet ve 3 adet ağaç sopa görevlilerimizce müsabaka güvenliği için muhafaza altına alınmıştır. Ayrıca Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlilerimizce misafir taraftar tribünü arka bariyer altında 'Çatapat' tabir edilen çok sayıda patlayıcı madde tespit edilerek muhafaza altına alınmıştır" ifadelerine yer verildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi