MESİRE YERİ ESOGÜ'YE DEVREDİLSİN

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MESİRE YERİ ESOGÜ'YE DEVREDİLSİN
A
a

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak, Sakarbaşı mesire yerinin Ankara Üniversitesi'nden alınarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne devri yapılması gerektiğini belirtti.

Sütiş Eskişehir
Başkan Hadak, dernek üyeleri ile birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Hasan Gönen'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Coşkun Hadak, Çifteler Sakarbaşı mesire yerinin, Ankara Üniversitesi'nden alınarak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne devri yapılması gerektiğini, bunu Rektör Gönen'e de söylediklerini anlattı. Çifteler ilçesindeki Meslek Yüksek Okulunun Diyaliz, Aroma Terapi ve Pervüzyonüst bölümlerinin de ESOGÜ'ye ilave edilmesi gerektiğini aktaran Hadak, "Valiliğimiz, ilçe kaymakamlığımız, belediyemiz, ESOGÜ ve Anadolu Üniversitesi ile birlikte akademisyenlerin katılacağı Sakaryabaşı için ‘Arama Çalıştayı’ yapılması konusunda ESOGÜ Rektörü Hasan Gönen'den desteklerini ve yardımlarını istedik. Karşılıklı fikir alışverişi ile faydalı bir ziyaret oldu. Saygıdeğer hocamıza nezaket dolu misafirliği için, yönetim kurulumuz adına şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak, ESOGÜ Rektörü Hasan Gönen'e törenle plaket takdim etti.
Kaynak : iha
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi