MESUT HOŞCAN'IN AÇIKLAMASI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MESUT HOŞCAN'IN AÇIKLAMASI
A
a

Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğüne…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Gazetenizde önceki gün hakkımızda yayınlanan, tamamen sosyal medya hezeyanlarından oluşan haber gerçekleri yansıtmayan, akıl dışı söylemleri içeren bir karalama çalışmasıdır. Haberde dile getirilen iddialar, ispat gerektirir nitelikte olup, hakaret ve saldırıların tamamı, yasalarımıza göre suç unsuru içermektedir.

Hiçbir somut bilgi içermeyen, sadece bir takım kişilerin hayal mahsulü hakaretlerinin yer aldığı haberin yayınlanış şekli ve zamanı, yönetimimiz döneminde görmeye alışık olduğumuz algı operasyonlarının devam ettiğinin bir kanıtıdır. Eskişehirspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyacının had safhaya çıktığı şu günlerde hepimiz, oluşan olumlu havanın bozulmaması için çaba gösteriyorken, geçmişte haklı çaba harcamış kişileri konuşturarak polemik yaratma amaçlı bu tür tuzaklara düşmeyecek ve konuşma hakkımızı saklı tutacağız.

Eskişehirspor Haziran 2013 – Haziran 2016 tarihleri arasında, belki de tarihinde hiçbir zaman görülmemiş şekilde şeffaf yönetilmiş, yaşanan bütün mali, sosyal ve sportif gelişmeler, samimi Eskişehirspor taraftarının takdirle karşıladığı şekilde Kamuoyu Bilgilendirme Raporları’yla paylaşılmıştır. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kurumsallaşma adına başarılı çalışmalara imza atan yönetimimizin mali kayıtları, görev yaptığı ilk günden itibaren uluslar arası denetleme kuruluşları tarafından denetlenmiş, son dönemde gerek Eskişehir Valiliğinin ve gerekse birçok Bakanlığın belirlediği, uzman müfettişler tarafından incelenmiş ve Allah’ımıza şükür ki, en küçük bir olumsuzluk bulunamamıştır. Kamuoyunun da yakından bildiği gibi son Mali Kongre’de dile getirilen bütün bu bilgiler kongre üyelerimiz ve camiamızla paylaşılmıştır.

Bütün bunlara rağmen, ellerinde somut veri olan her Eskişehirspor taraftarını, hakkımızda küçük bir şüphesi olsa dahi yargıya başvurmaya davet ediyoruz. Çünkü biz, hakkımızda uydurulan ve insan aklına sığmayacak derecede mantıksız, ahlaki anlayışa sığmayacak şekilde mesnetsiz sözler ve iddialar hakkında (Hem iddia sahipleri hem de bu mesnetsiz hakaretleri yayınlayanlar hakkında) yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi