MHP İlçe Başkanları göreve başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç MHP İlçe Başkanları göreve başladı
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Teşkilatının 11 Mart 2017 tarihinde Tepebaşı ilçesi ile başlayan kongre takvimi, 27 Nisan 2017 tarihi itibari ile Han ilçesinin kongresiyle tüm ilçelerde tamamlandı. MHP İlçe Başkanları görevlerine başladı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçe kongreleri coşkulu, ülkücü camiaya yakışan bir havada geçmiş, teşkilatlarımızın gücüne güç katmıştır. Yenilenen ve güçlenen ilçe teşkilatlarımızla bundan sonraki hedefimiz yapılacak olan genel ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanarak, seçimlerden başarı ile çıkmaktır. Bu noktada tüm ilçe teşkilatlarımıza, başta Eskişehirimize ve ülkücü camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun, yolumuz bahtımız ve alnımız hep açık olsun” ifadeleri kullanıldı.

Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci, Sivrihisar İlçe Başkanı Murat Işık, Seyitgazi İlçe Başkanı Hasan Gül, Çifteler İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Selçuk, Beylikova İlçe Başkanı Ramazan Çiçek, Mihalgazi İlçe Başkanı Abdullah Törenci, İnönü İlçe Başkanı Gürsel Karaçul, Mihalıççık İlçe Başkanı Gürol Görür, Mahmudiye İlçe Başkanı Hasan Hakan Altuğ, Alpu İlçe Başkanı Necmettin Ekici, Han İlçe Başkanı Battal Konakçı, Günyüzü İlçe Başkanı Yaşar Bakırlıoğlu, görevlerine başladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi