Ahmet Ataç 15 02 2024

Milano gece hayatı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Milano gece hayatı
A
a

İtalya'nın en turistik şehirlerinden biri sayılan Milano, kendine özgü stili ve görünüşüyle diğer İtalyan kentleri arasından hızla sıyrılmakta. Ülke içerisindeki lokasyon açısından İstanbul'a en benzeyen  şehir olan Milano, başkent olmasa da ülkenin ekonomik büyümesine müthiş bir katkı sağlıyor. En büyük İtalyan markalarının merkezinin bu şehirde olması, Milano'yu İtalya için a

Sütiş Eskişehir
Alışveriş de Milano denince akla gelen bir diğer zevkli şeylerden biri. Dünyaca ünlü markaların sadece bu şehirde bulunan modelleriyle dolan dükkanlar, yılın her mevsiminde dünyanın uzak yerlerinden gelen moda aşığı turistlerle dolup taşıyor.
 
Bu kadar hareketli olan bir şehrin tabii ki gece hayatı da beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Milano siz nasıl bir eğlence hayatı istiyorsanız size onu vadetmekten geri kalmıyor.
 
Zengin Kesimin Uğrak Yeri Eski Milano
 
Eski Milano, görünümü ve caddeleriyle İstanbul’un eski semtlerini andırıyor diyebiliriz. Ünlü ve lüks mekanların bulunduğu Eski Milano bölgesi, adından da anlaması mümkün olduğu gibi rustik ve eski görünümünü kaybetmemiş bir alan. Özellikle genç nüfusun yaygın olduğunu söyleyebileceğimiz bölgede en çok dikkat çeken barın ismi Victoria. Özellikle hafta sonları DJ performansıyla gecenin geç saatlerine kadar eğlence sunan Victoria'da zamanın nasıl geçtiğini hatırlamak çok zor.

 

Milano'nun En Ünlü Gece Kulübü Armani Prive
 
Milano'nun eğlencesiyle ünlü, dergiler tarafından en lüks gece kulübü sayılan Armani Prive’a gelelim şimdi de. Gerek tasarımı gerekse de eşsiz kokteylleriyle dikkat çeken Armani Prive, Milano'nun en lüks kesimine hitap ediyor. Ünlülerin de sıkça ziyaret ettiği Armani Prive, akşam saatlerinde lüks bir restoran görünümünde olmasına rağmen sabahın ilk ışıklarına kadar süren partilere de sahne olabiliyor.. Fiyatlar diğer bar ve club'lara göre daha yüksek olsa da Milano'da eğlence çoğunlukla burada başlayıp burada bitiyor.
 
Değinmemiz gereken bir diğer yer olan Buenos Aires caddesi, Milano'nun gece hayatıyla ünlü bir başka bölgesini oluşturuyor. Özellikle cadde boyunca sıralanan bar ve gece kulüpleri, turistlerin uğrak noktası demek mümkün. Fakat bu bölgenin hayat kadınları ve travestilerle ünlü olduğunu da hatırlatmakta fayda var.
 
Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden eğlenceleriyle ünlü diğer Milano gece kulüpleri Puerto Alegre, Porto Doro Night Club, Gatto Verde. İtalya'nın belki de en şımarık şehri olan Milano, bu şımarıklığını gece hayatıyla tamamlıyor.
 
Eğlence Öncesi Yemek Şart
 
Milano'da gece eğlencelerine girmeden önce hoş bir yemek yemek de şart. Milano'nun ünlü caddelerinde bulunan restoranlarda İtalyan mutfağına ait lezzetleri tatmak mümkün. Via Broggi, 2017 itibariyle en çok tercih edilen restoran. Bu restoranın böylesine ikkat çekmesindeki en büyük özellik lezzetlerinin yanı sıra restoranda görülen her şeyin satılık olması. Kesinlikle İlginç bir tecrübe!
 
Diğer ünlü restoranlar ise; Malezya mutfağınıyla ünlü Shangri-La, Japon Bushido, genellikle televizyoncu ve sanatçıların sık sık ziyaret ettiği bir mekan olan Tribeca, Tayland mutfağından seçme yemekler sunan Shambala ve gerçek Milano mutfağına barındıran El Brellin. Bunların yanında her köşe başında bulunan pizza mekanlarını da unutmayalım.

SunExpress ile İtalya'nın eğlencesiyle ünlü şehri Milano'ya ulaşmak çok kolay. Gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel olan Milano'da uykusuzluğun ne kadar eğlenceli olabileceğine inanamayacaksınız.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Milano Gece Hayatı 17 Temmuz 2017 13:11

Milano bir sanat şehridir. Burada gece hayatı çok renkli olmaktadır. Burada bir gece yaşarsınız. Bu geceyi asla unutmazsınız. Kendinize bir iyilik yapın. Milano gece hayatına takılın.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi