Minik Enes'e anlamlı ziyaret

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Minik Enes'e anlamlı ziyaret
A
a

Doğuştan bir çeşit kas hastalığı olan DMD (Duchenne Muskuler Distrofi) hastası olan fanatik Eskişehirspor taraftarı Enes Tetik, hafta içinde Türk Vatandaşlığına geçmek için müracaat eden Eskişehirspor'un başarılı file bekçisi Ruud Boffin tarafından evinde ziyaret edildi.

Sütiş Eskişehir
Daha önce kulübün resmi davetlisi olarak Denizlispor maçını yeni stadyumdan ilk kez takip eden minik Enes, sergilenen güzel futbola rağmen 3-0.





Mağlubiyetle sonuçlanan mücadele sonunda takıma uğur getirmediğini düşündüğü için fazlasıyla üzülmüştü. Bunu öğrenen başarılı file bekçisi Boffin minik Enes'i evinde ziyaret ederek hem teselli etti, hem de şampiyonluk sözü verdi. Yardımcı antrenör İlhan Var, kaleci antrenorü Mehmet Tezcan ve Asbaşkan Yasin Özkaya'nın da yer aldığı buluşmada, Enes'e içinde tüm takımın imzaladığı forması da olan çeşitli hediyeler de götüren Ruud Boffin, minik Enes'le şampiyonluk pozu vermeyi de ihmal etmedi. Enes keyifli sohbetin ardından bu sürprizi kendisine hazırlayan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve Eskişehirspor As Başkanı Yasin Özkaya abisi ve hayranı olduğu başarılı kaleci Ruud Boffin'e teşekkür etti. Biz de duyarlı davranışı ve takım için ortaya koyduğu büyük yüreğini hayranlarına da açtığı için başarılı file bekçimize ve değerli antrenörlerimize çok teşekkür ediyoruz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi