Minik kalplerde Eskişehirspor sevdası: Gelecek nesil hazır!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Minik kalplerde Eskişehirspor sevdası: Gelecek nesil hazır!
A
a

Eskişehirspor'un Kaynaşlı Belediyespor'u 2-1 yendiği maçın ardından sahada duygusal ve umut dolu anlar yaşandı. Emniyet güçlerinin izniyle yüzlerce Eskişehirspor forması giyen çocuk sahaya girerek futbolcularla birlikte galibiyeti kutladı.

Sütiş Eskişehir
Kaynaşlı’yı 2-1 mağlup eden Eskişehirspor’da maç sonu çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Emniyet güçlerinin izin vermesinin ardından stadyumdaki çocuklar sahaya girdi ve takımla birlikte galibiyeti kutladı. 

Eskişehirspor'un çocuk taraftarları sahada - Fotoğrafları görmek için tıklayın...

Çocuklar oldukça fazlaydı

Eskişehirspor’un Kaynaşlı Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada çocuk taraftarların bir hayli fazla olması dikkatlerden kaçmadı. Havanın güzel oluşunun yanı sıra Fabrika Futbol Okulu’nda eğitim gören futbolcular maçı yakından izledi. Hatta futbolcularla yeşil sahaya çıkmanın mutluluğunu yaşayan minik Es Es’liler, son düdüğün ardından heyecanla yeşil sahaya koştu. 

Başkan oldukça mutluydu

Başkan Erkan Koca, “Bugün maç sonunda yüzlerce Eskişehirspor formalı çocuklarımızın sahanın içine girip futbolcularımızla beraber tribünlerle sevinmesi her birimizi hem duygulandıran hem de umutlandıran görüntülerdi. Çocuklarımızın sahaya girmesini sağlayan Eskişehir Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ederiz” dedi.
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi