Ahmet Ataç 15 02 2024

Moraller yerinde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Moraller yerinde
A
a

Göztepe maçının hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’da keyifler yerinde. Yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça moralli gözükmesi yüzleri güldürdü.

Sütiş Eskişehir
Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman, yaklaşık 90 dakika sürdü. Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan çalışma taktik provası ile son buldu. Şimşekler zorlu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 
Kamil dönüyor

Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanda kart cezası nedeniyle oynayamamıştı. Cezasını dolduran deneyimli oyuncu Pazar günü oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında tekrar formasına kavuşacak. Bu sezon Es Es formasıyla 20 maça çıkan Kamil’in 1 golü bulunuyor.
 
Hasan öne çıkıyor

Eskişehirspor’un genç futbolcuları Hasan Hüseyin Acar ve Dorukhan Toköz’e, Göztepe karşılaşmasında forma şansı doğdu. Orta sahada Uğur İnceman’ın cezalı duruma düşmesinin ardından Teknik Direktör Mustafa Denizli bu ikiliden birisine forma şansı tanıyacak. Tercihler arasında Hasan Hüseyin’in daha ağır bastığı sızan bilgiler arasında.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi