Muhtarlar Birliği Vali Çelik’i ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Muhtarlar Birliği Vali Çelik’i ziyaret etti
A
a

Eskişehir Köy ve Mahalle Muhtar Birliği Başkanı Figen Rençber ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Nazik ziyaretin kendisini memnun ettiğini aktaran Vali Çelik, muhtarların kamu hizmeti yaptığını söyledi. Vatandaşların birebir sorunlarıyla ilgilenen muhtarların daha verimli çalışması noktasında, gerekli imkanların devlet tarafından sağlandığını hatırlatan Vali Çelik, birlik ve beraberliğin sağlanmasında muhtarların çok önemli rolü olduğunu söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından uygulanan olağanüstü halde muhtarlara da önemli görevler düştüğünü belirten Vali Çelik, herkesten bu sürece destek vermesini istedi.

Köy ve mahallelerinde yaşayan vatandaşların memnuniyetini artırmak için tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını bildiren Başkan Rençber ise, birliğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Vali Çelik’e bilgi verdi. Ziyareti kabulden dolayı duyduğunu memnuniyeti dile getiren Başkan Rençber, ülke olarak demokrasiye sahip çıkılmasını istedi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi