Müjde sıcaklıklar daha da artıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müjde sıcaklıklar daha da artıyor
A
a

Eskişehir’de hava sıcaklığının 14 dereceye kadar yükselmesinin ardından güneşin de yüzünü iyice göstermesi üzerine vatandaşlar adeta kendilerini dışarı attı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kentte son günlerin en yüksek sıcaklığı yaşanırken termometreler 14 dereceyi gösterdi. Bahar mevsimini aratmayan havayı gören vatandaşlar bu fırsatı kaçırmadı. Sıcak havayı fırsat bilerek kendilerini dışarı atan vatandaşlar, Porsuk Çayı kenarlarına ve parklara akın etti. Porsuk Çayı kenarındaki banklarda oturan vatandaşlar güneşin tadını çıkarırken, bazıları ise kayık keyfi yaptı. Kimi vatandaşlar da parklarda otururken kimi ailelerde çocukları gezdirdi.

Bahattin Türkoğlu isimli bir vatandaş, güneşi görünce namaz vaktine kadar parkta oturmayı tercih ettiğini, sıcak havanın tadını çıkarmak istediğini söyledi. Başka bir vatandaş ise, “Hem çocuk güneş görsün hem de gezelim diye bu güzel havada dışarı çıktık” dedi.

Sıcaklık daha da artacak

Meteoroloji verilerine göre, Eskişehir'de 14 derece görünen hava sıcaklığının haftasına sonuna kadar 16 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Pazar gününde itibaren yer yer yağışlı hava ile birlikte 11 dereceye kadar düşecek sıcaklığın, önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren tekrar yükselişe geçeceği tahmin ediliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi