Mükemmel bir şehir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mükemmel bir şehir
A
a

Eskişehir Basket koçu Brad Greenberg, Eskişehir'in muhteşem bir şehir olduğunu ifade ederken basketbol olarak beklentilerin farkında olduklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
“Sabırsızlanıyorum”
Koç Greenberg açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye dönmek için sabırsızlandığını belirten Amerikalı, “Tüm takımlar için yeni sezon hazırlık dönemleri yaklaşırken, Eskişehir Basket için de heyecanlı günler yaşanıyor. Yetenek seviyesi ve kadro derinliği olarak dengeli bir kadro kurabilmek adına tüm yaz boyunca ciddi bir şekilde çalıştık. Tüm ekibimizin titiz çalışmaları sonucu oluşan bu kadronun parçası olan tüm oyuncuların öncelikle karakter yapılarıyla gurur duyuyoruz” dedi.
 
“Beklentinin farkındayım”
“Eskişehir'de oluşan yüksek beklentinin farkındayız ve bunu tam anlamıyla karşılamak istiyoruz” diye Eskişehir Basket Koçu Brad Greenberg, “Tüm oyuncuların bireysel performanslarını ve sonrasında da takım olarak potansiyelimizi maksimum şekilde ortaya koymak adına çalışmaya başlayacağız. Şahsım adına da muhteşem bir şehir olan Eskişehir'de basketbolu geliştirebilmek adına elimden geleni yapmak için bir an önce Türkiye'ye dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi