Mükemmel gösteri

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mükemmel gösteri
A
a

Birliktelik, coşku, oynanan futbol, alınan skor Eskişehirspor’a zaferi getirdi…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Zirve yarışında puan kaybına tahammülü kalmayan Eskişehirspor, Göztepe karşısında adeta finale çıktı. Rakibini 4-0’lık skorla hezimete uğratan Es Es taraftarını coşturdu. Oynanan futbol, camianın birlikteliği ve taraftarın büyük coşkusuyla ortaya mükemmel bir gösteri çıktı.

Taraftar kıvılcımı ateşledi

Göztepe maçının galibiyet kıvılcımını taraftar ateşledi. Maç biletlerine büyük ilgi gösteren taraftarlar adeta tüm şehri ayağa kaldırdı. Taraftarın ardından teknik heyet ve futbolcular galibiyet üzerine ant içti. Gerçekleşen antrenmanlarda futbolcuların gösterdikleri arzulu performans galibiyetin habercisiydi.

Şov yaptılar

Eskişehirspor camiası, taraftarı, futbolcusuyla kısaca büyük bir birliktelikle Göztepe’yi konuk etti. 90 dakikanın ilk düdüğüyle rakibini abluka altına alan Kırmızı Şimşekler Erkan ve Dorukhan’ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Galibiyete inanmış Es Es ikinci yarıda da rakibine göz açtırmadı.

Tekrar potadayız

İkinci 45’te de oyun üstünlüğünü ele alan Eskişehirspor, Ofoedu ve Hasan Hüseyin’in golleriyle farkı açtı. 90 dakika sonunda zafere ulaşan Kırmızı Şimşekler mükemmel bir galibiyete ulaştı ve tekrar zirve yarışına ortak oldu. 25’inci haftayı üçüncü sırada kapatan Es Es en yakın rakibiyle puan farkını 1’e indirdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi