Mustafa Denizli'den ilk açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Denizli'den ilk açıklama
A
a

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, TFF 1. Lig'in güçlü ekibi Eskişehirspor'la anlaşmaya vardı. Eskişehirspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada Denizli'nin maddi bir koşul belirtmeden teklifi kabul ettiğini açıkladı. İmza töreni Perşembe günü saat 13:00'da...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor'da Mustafa Denizli dönemi...

Kırmızı-siyahlı kulüp, Alpay Özalan'ın gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlüğe Mustafa Denizli'yi getirdi. Eskişehirspor yönetimi, tecrübeli teknik adamla 1+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Teknik direktör Mustafa Denizli, 3 büyüklerde şampiyonluk yaşamış, A Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde de birçok ilke imza atmıştı. 

Denizli'nin yarın Eskişehir'e gidip sözleşme imzalaması bekleniyor.


Mustafa Denizli'den ilk açıklama

Eskişehirspor'un teknik direktörlük görevi için anlaşma sağladığı deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli, Ajansspor'a önemli açıklamalarda bulundu.
 
Mustafa Denizli, "Eskişehirspor ile prensip anlaşmasına vardık. Her iki taraf için hayırlı olsun. Şu anda ekip arkadaşlarımı hazırlıyorum. Yarın her şey tam anlamıyla netlik kazanacak ve daha sağlıklı konuşabiliriz" ifadelerini kullandı. 
 
1987 yılından itibaren teknik direktör olarak görev yapan Denizli, son olarak 2015-16 sezonunda Galatasaray'da 11 maçta görev almıştı. Mustafa Denizli daha önce Manisaspor ve Rizespor ile 1. ligde çalışmıştı.

 
Es-Es’ten resmi Mustafa Denizli açıklaması
 
Eskişehirspor’un resmi sitesinden yapılan açıklamayla yeni teknik direktörün Mustafa Denizli olduğu bildirildi. 

Eskişehirspor Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan açıklamada, “Geçmiş dönemlerde yaptığımız görüşmelerde değerli hocamız, o gün için uygun olmadığını ancak Eskişehirspor camiasını yakından takip ettiğini ve bir gün Eskişehirspor'un kendisine ihtiyacı olduğunda mutlaka destek olacağını belirtmiştir. Mustafa Denizli sözü de bu olsa gerek. Bugün yaptığımız görüşmede, Eskişehir'in kendisine olan ihtiyacını dikkate alarak maddi bir koşul belirtmeden Eskişehirspor Teknik Direktörlüğü'nü kabul etmiştir” denildi.
Açıklamada, Denizli’nin yarın Eskişehir’e gelerek resmi imzayı atacağı da belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:
“Perşembe günü saat 13.00'da tesislerimize teşrif edecek olan Teknik Direktörümüze başarılar diler, tüm Eskişehirspor camiasına hayırlı olmasını dileriz.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Doğrucu 15 Şubat 2017 21:03

Alpay gidişini 'evet' demesine, yani siyasete bağladı. Stajını kaldıramadığını anlamak istedi. İşte Mustafa Denizli geldi. Ne düşünürse düşünsün, tercihi ne olursa olsun; başımızın üzerinde yeri var. Siyasi anlayışı onu ilgilendirir. Yeter ki Eskişehirspor'u başarılı yapsın.

0 0 Cevap Yaz
ibrahim 15 Şubat 2017 19:35

beşiktaşlı hocalardan çok çekti eskişehirspor bu defa gs li olsun inşallah derdimize derman olur hayırlı olsun

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi