Ahmet Ataç 15 02 2024

Mustafa Denizli’ye büyük övgü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mustafa Denizli’ye büyük övgü
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret etti. Büyükerşen Denizli’nin dünyaca ünlü bir teknik direktör olduğunu belirtti.

Sütiş Eskişehir
Bu şehre katkısı büyük
Büyükerşen ziyarette, “Şampiyonluk mücadelesi yapan Eskişehirsporumuzda görev yapmayı kabul ettiği için kendisine teşekkür ederim” dedi. Mustafa Denizli’nin nezaket ziyareti, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti. Eskişehir’e ilk olarak 1967 yılında geldiğini ifade eden Denizli, yıllar içinde maçlar nedeniyle geldiği kentteki değişikliği çok iyi gözlemlediğini söyleyerek, “Gerçekten müthiş bir değişim. Eskişehir’deki gelişmeleri çok iyi izliyorum. Şehri adım adım gezmek istiyorum. Başkanımın bu şehre katkıları çok büyük” dedi.     
 
Ünlü’yü ziyaret etti
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü’yü makamında nezaket ziyaret etti.  Denizli gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü ile birlikte AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan,  Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata ile bir süre sohbet etti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi