Mutlu sona ulaşacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mutlu sona ulaşacağız
A
a

Nesine.com Eskişehir Basket Basketbol Şube Sorumlusu Derya Yannıer İstanbulspor maçı ve Play-Off’lar için açıklamalarda bulundu. Yannıer, “Eskişehir ve büyük taraftarımızla bütünleşip mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kritik maçlar

Yannıer yaptığı açıklamada, “Normal sezonun sonuna geldik. Bu haftadaki sonuçlardan sonra ligdeki yerimiz belli olacak. Biz maçımızı kazanırsak inşallah ya ligi birinci ya da ikinci bitireceğiz. Sonrasında Play-Off başlıyor. Esas sezon o zaman başlayacak. Bundan sonra 1 aylık bir süreç kalıyor önümüzde. Play-Off’la beraber iç sahada 5-6 maçımız olacak. Artık Eskişehir ve büyük taraftarımızla bütünleşip burada mutlu sona ulaşacağız.”

Başaracak güçteyiz

“Ben normalde her zaman tribündeydim. Yönetim kurulu kararımızla birlikte artık benchte oturacağım. Bende elimden ne geliyorsa bu kulüp için her şeyi yapmaya hazırım. Bundan sonra saha içinde olacağım. Herkes pozitif enerjisini sahaya vererek hedefimize ulaşmak için çabalayacağız. Bundan sonra her şeyimizi şampiyonluk için vereceğiz. Bunu başaracak güçteyiz. Eskişehir’i Süper Lig’e taşıyacağız.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi