Müzik; büyük aşk!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Müzik; büyük aşk!
A
a

En son çıkardığı “Kent türküleri” albümü sonrasında müzik dünyasında uzun süren bir sessizliğe bürünen Şinasi Kula, bu sessizliğini söz ve müzikleri kendisine ait iki şarkılık SİNGLE albümü ile sonlandırıyor.

Sütiş Eskişehir
Şinasi Kula, Agresifim ve Çocukluk Günlerim adlı iki şarkılık albümünü Agresifim adlı esere çekeceği klip ile taçlandıracak.

26 Şubat Pazar günü başlayacak çekimler üç günde bitirilecek. Klibin bitimi ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde müzik piyasasına sunulup dinleyicilere merhaba diyecek. Eskişehir’de yazılı ve görsel medyada soluksuz biçimde görev yapan Şinasi Kula, memleketi olan Eskişehir’de sanatçı kimliğinin unutturulduğundan dert yanarak şunları söyledi; “Müzik deryasında bir katre olma çabalarım, dört albümüm, Türkiye genelinde ulusal nice yarışmalarda finaller tatmam, bestelerimin birçok sanatçı tarafından albümlerde okunması! İşte tüm bu emeklerim İzmir’den memleketime dönmemle birlikte gazeteci kimliğin gerisinde kaldı. Gazeteci olarak anılmayı kesinlikle istemesem de halkım beni ısrarla buraya yakıştırdı. Elbet onlara saygı ve sevgi duyuyorum ama artık bundan sonraki gayretlerim, bu dünyadan göçüp gittikten sonra da sanatçı kimliğimle anılmak üzerinedir. Sizler aracılığı ile sevenlerime ve kamuoyuna bir açıklama daha yapayım izninizle. 1 Nisan 2017 Cumartesi günü de uzun yıllar çıkarmayı hayal ettiğim romanım da okurları ile buluşacak…”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi