NADİR ÇİFTÇİ HEDEFİNİ BÜYÜTTÜ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç NADİR ÇİFTÇİ HEDEFİNİ BÜYÜTTÜ
A
a

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un gurbetçi futbolcusu Nadir Çiftçi, öncelikle takımının ligde kalmasını arzu ettiğini ardından ay-yıldızlı formayı giymek istediğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İskoçya'nın Celtic takımından ara transfer döneminde Eskişehirspor'a kiralık olarak gelen Nadir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbola Hollanda'daki bir amatör futbol kulübünde başladığını belirterek, daha sonra ADO Den Haag Kulübü'ne transfer olduğunu kaydetti.

Hollanda'da 5 yıl futbol oynadıktan sonra İngiliz ekibi Portsmouth'da forma giydiğini anlatan Nadir Çiftçi, daha sonra sırasıyla Kayserispor, NAC Breda, Dundee United ve Celtic'te forma şansı bulduğunu anlattı.

Nadir, ara transferde Eskişehirspor'dan teklif aldığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor'da oynamayı tercih ettim. Teknik direktörümüz Samet Aybaba ve yöneticiler benimle ilgilendi. Eskişehirspor'da ve Türkiye'de futbol oynamaktan çok mutluyum. Sıkıntılı ve stresli zamanlar yaşıyoruz ancak bunları atlatacağız. Yetenekli, inançlı ve istekli bir takımımız var. Böyle bir takımın, kulübün, camianın ve taraftarın Süper Lig'de kalması lazım. Onun için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece bunu başaracağız."

"Fransa'da EURO 2016'da boy göstermek istiyorum"
Nadir Çiftçi, Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almayı hedeflediğini vurguladı.

Teknik direktör Guus Hiddink döneminde bir kere milli forma giymeye yakınlaştığına değinen Nadir Çiftçi, "Türk pasaportum zamanında çıkmadığı için oynayamadım. 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı kadrosunda yer aldım. Bu yıl Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) boy göstermek istiyorum. Türkiye Milli Futbol Takımı'nın o kadrosunda yer almayı amaçlıyorum. Eskişehirspor'u ligde tutup, ay-yıldızlı takımda forma giymek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Nadir, Süper Lig'de futbol kalitesinin çok yüksek olduğunun altını çizerek, fiziksel olarak güçlü bir ligde forma giymekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nadir Çiftçi, Galatasaray'da Sneijder ve Muslera, Fenerbahçe'de Alper Potuk, Van Persie ve Gökhan Gönül, Beşiktaş'ta Gomez, Querasma ve çocukluk arkadaşı Oğuzhan Özyakup'u beğendiğini de sözlerine ekledi.
Kaynak : AA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi