nesine.com isim sponsoru oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç nesine.com isim sponsoru oldu
A
a

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Eskişehir Basket’e isim sponsoru olan Nesine.Com ile dün resmi imzalar atıldı.

Sütiş Eskişehir
            Gençleri ölüme götüren trend!
Siyah-Kırmızılı temsilcimiz 2016-17 sezonunda Nesine.Com Eskişehir Basket adıyla mücadele edecek.
 
Yoğun katılım
İsim sponsorluğu imza törenine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Alpay Özalan, Eskişehir Basket’in teknik heyeti, oyuncuları ve yöneticiler katıldı. Anemon Otel’in de gerçekleşen imza töreninde Eskişehir Basket’in adı artık 1 sezon boyunca Nesine.Com Eskişehir Basket oldu.
 
Damga vuracağız
İmza töreninde konuşan Eskişehir Basket Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, “Eskişehir’de basket kültürüne yerleştirmek Türk basketboluna yenide değerler çıkarmak için yola çıktık. Elbette bu hedefimizde kalıcı olmak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda attığımız bir adım ile karşısındayız. Nesine.com’un verdiği destek maddi anlamdan daha çok manevi olarak değerlidir. Futbolda hem basketbolda spora damgasını vuracağına inanıyoruz. Bu inanç doğrultusunda tüm Eskişehirli sporseverleri salonlarımıza bekliyoruz” dedi.
 
Çok mutluyuz
Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu ise yaptığı konuşmada, “Son 3 yıldır açık ara lider şans oyunları platformuyuz. Birçok branşta hizmet veriyoruz. Spordan kazandığımız para ile yeniden spora destek vermeyi hedefliyoruz. Eskişehirspor futbol kulübü ile de burada daha önce sponsorluk çalışma fırsatı bulmuştuk. Nasıl dinamik bir şehir de olduğumuzu biliyoruz. Yeniden böyle bir şans yakaladığımız için sayın başkana teşekkür ediyoruz. Bu anlaşmanın şimdiden herkese hayırlı olması için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Çifte şampiyonluk yaşayacağız
Törende konuşan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal şunları söyledi; “Sinan kardeşimi hiçbir zaman ayrı görmedik. Yönetim kurulumuz zaten bir. Nesine com önceden çalışma yaptık. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Şampiyonluk yolunda destek olmak lazım onlarda bu desteği verdiler sağ olsun. İnşallah hem Eskişehir Basket hem de Eskişehirspor sezon sonunda şampiyonluğu birlikte kutlayacak. Görkemli bir tören yapacağız. Bu iki kulüp ait olduğu yere gelecek.”
 
Sinan başkana teşekkür
CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel ise sponsorluk anlaşmasından dolayı mutlu olduğu belirterek, şunları söyledi “Ben ilk önce Sinan başkana teşekkür ediyorum. Eskişehir bir futbol kenti. Diğer sporlara yeterli önemi gösteremedik. Sinan başkan elini, taşın altına koyup Eskişehir Basket’i buraya getirmesi gerçekten takdire şayan. Nesine com bu işlerden para kazanan bir kurum bende Nesine com’a destekleri için teşekkür ederken desteklerini arttırarak sürdürmelerini temenni ediyorum.”
 
Üst lige çıkacağız
Yapılan anlaşmanın Eskişehir Basket’e büyük destek vereceğini söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Nesine com’a teşekkür ediyorum. Eskişehir’i Basket bizim için yeni bir pencere. Ben Antalya’da oynanan kupa maçlarını ES TV’den izledim. Şampiyon olacağımızı gördüm. O yüzden önden peşinatı sağlarsanız bu iş daha güzel olur. Biz bu yıl Eskişehir Basket’i ve Eskişehirspor’u bir üst lige çıkaracağız. Bütün Eskişehir bu kulüplerin arkasında olacak. Taraftarımızın arkasında olacağız. Hayırlı olsun diyorum. Şampiyonlukta buluşmak üzere” dedi.
 
Bu destek unutulmaz
İmza töreninde son olarak kürsüye çıkan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “ Eskişehirspor’un ve Eskişehir Basket’in gerçekten Anadolu da parlak günler yaşaması için düşünen bir yapıları vardır. Nesine. Com’da Türk sporu için hayırlı bir görüntüye sahip. Spordan gelen geliri spora katkı olarak sunan bir kurum. Eskişehir Basket’e destek oldukları gibi Eskişehirspor’a da destek olmaları bizleri sevindirir. Nesine.com’un Eskişehir futboluna ve basketine yapacağı destekler bizim için önemlidir Eskişehirliler kadir bilir” şeklinde konuştu.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi