Önce kupa, sonra lider

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Önce kupa, sonra lider
A
a

Federasyon Kupası zaferinden sonra lige dönen Potanın Şimşekleri, Sakarya BŞB’nin kaybettiği haftada kazanıp lider olmak istiyordu.

Sütiş Eskişehir
Yalova temsilcisini deplasmanda 78-87 yenen Dev Adamlar, zirvenin yeni sahibi oldu.
 
İlk sayı Coleman’dan
Başarılı temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, Yalova deplasmanında parkeye Yunus Emre, Efekan, Sean Marshall, Murat ve Duncan ilk 5’i ile çıktı. Hava topunda başarılı olan temsilcimiz ilk atak şansını yakalasa da sayı bulamadı. Maçın ilk sayısını el üstünden şık bir 3’lükle Coleman kaydetti. Potanın Şimşekleri JoshDuncan ile benzer bir sayı bularak rakibine karşılık verdi. Siyah-Kırmızılı ekip üstün götürdüğü ilk periyottan 27-21 galip ayrıldı. 
 
Öldürücü üçlük
İkinci periyotta da ilk sayıyı Yalova ekibi Coleman yaptı.  Pota altında fırsatı kaçırmayan Coleman farkı 5’e indirdi. Cevap ise ilk periyotta olduğu gibi yine JochDuncan’dan geldi. Bu periyotta ilk periyoda nazaran daha hareketli ve skorer bir Yalova Group vardı. Temsilcimiz ise Duncan ve Marshall’la aradaki farkı korumaya çalıştı. Son saniyelerde öldürücü 3’lük atan  Buğrahan ilk devreyi temsilcimizin 44-42 önde bitirmesini sağladı.
 
3. periyotta büyük çekişme
Maçın üçüncü periyoduna hızlı başlayan Yalova Group Belediye bulduğu sayıyla uzun süre sonra ilk kez öne geçti. Temsilcimiz yine cevap vermekte gecikmedi. Siyah-Kırmızılı ekibin yıldızı Sean Marshall bulduğu sayıyla Nesine.com Eskişehir Basket tekrar öne geçirdi. Oldukça heyecanlı geçen periyotta karşılıklı sayıların ardından Dev Adamlar periyodu 61-68 alarak son periyoda 7 sayı fakla önde girdi.
 
Klas farkı sonucu belirledi
Zorlu mücadelenin son periyodu temsilcimizden Murat Göktaş’ın klas 3’lüğü ile başladı. Bu sayıyla Dev Adamlar farkı 10’a çıkartarak rahatladı. Rakip Yalova temsilcisinin art arda hata yapmasıyla Dev Adamlar farkı 17 sayıya kadar açtı. Oldukça keyifli ve heyecanlı geçen periyotta temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket rakip Yalova Group Belediye’nin farkı azaltmasına  müsaade etmeyerek klas oyuncularıyla karşılaşmadan 78-87 galip ayrıldı.

PUAN TABLOSU İÇİN TIKLAYIN
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi