Orta sahanın dinamosu olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Orta sahanın dinamosu olacak
A
a

Bu sezon gösterdiği başarılı performansla Es Es’in vazgeçilmezi olan Dorukhan Toköz, Bandırma karşılaşmasında orta sahada görev yapacak.

Sütiş Eskişehir
Şansı iyi değerlendirdi

Hem orta sahada hem de sağ bekte görev yaptığı tüm maçlarda göz dolduran Dorukhan Toköz bu başarılı performansıyla Ümit Milli Takım’a seçildi. Genç oyuncuya Bandırma karşılaşmasında ise orta sahada Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin görev vermesi bekleniyor. Dorukhan’ hem hücumda hem de savunmada büyük iş düşecek.

Beğeni kazandı

Sarı kart cezalısı olan Hürriyet Gücer ve Ramazan Övüç’ün cezalı olması nedeniyle Bandırma ile oynanacak olan kritik maçta orta sahada Dorukhan Toköz’ün forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Göztepe maçında da bir gol atmayı başaran Dorukhan, tüm futbol otoriterlerinin beğenisini kazanmıştı.

Milli formayı giyiyor

Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Dorukhan Toköz şu sıralarda Türkiye Ümit Milli Takım formasıyla mücadele ediyor. Teknik Direktör Abdullah Ercan tarafından Ukrayna ve Azerbaycan hazırlık maçlarının kadrosuna davet edilen Dorukhan, Ukrayna maçında 90 dakika forma giydi. Genç oyuncunun bugün oynanacak Azerbaycan maçında forma giymesi bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi